Szekeres Viktor

Az HBO jövőre is folytatja népszerű sorozatát

Akik szeretik a gengszteres műfajt, azok minden bizonnyal örülni fognak a hírnek, hogy az HBO jövőre is folytatja a Boardwalk Empire című szériát. A jelenleg adásban lévő második évad nemsokára hozzánk is elér.

Az HBO jövőre a harmadik évaddal folytatja a Gengszterkorzó (Boardwalk Empire) című, 1920-as években az alkoholtilalom kezdeti időszakában játszódó gengszteres sorozatát. Az újabb 12 rész várhatóan jövő ősszel fog képernyőre kerülni. A jelenleg is műsoron lévő második évad részeit első sugárzáskor nagyjából 3 millióan nézik Amerikában, azonban ismétlésekkel és "on demand" megtekintésekkel átlagosan 10,7 milliós nézettséget érnek el az epizódok.


A második évad nálunk is képernyőre fog kerülni az ősz folyamán, s talán ez a szezon meg fogja hozni a sorozatnak az igazi kritikai elismerést is, ugyanis a pár hete kiosztott Emmy-díjak a komolyabb kategóriákban sokak meglepetésére elkerülték a Gengszterkorzót. Igaz Martin Scorsese a pilot megrendezéséért megkapta az elismerést, de sem az írók, sem a színészek nem váltották szoborra nominációjukat. (Mindezek ellenére a Gengszterkorzó a 8 díjjal a legjobban szereplő sorozat volt a gálán, azonban ezekből 7-et technikai kategóriákban kaptak.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • adampierson #2
    Nominációjukat! XD
  • AZTA #1
    Ha már megint ilyesmi műfajt csinál a HBO jobb lett volna megint egy jelenben játszódót. :(