Szekeres Viktor

Előzetes alapján brutális bulimozi lesz a Másnaposok rendezőjének új filmje

A Másnaposok, a Terhes társaság és a Másnaposok 2 után Todd Phillips nem pihent, hiszen producerként vett részt a 2012. március másodikán bemutatásra kerülő Project X készítésében, melynek előzetese nemrég érkezett meg.

A Warner Bros. Pictures pár napja szabadjára eresztette a Project X című tinifilm első előzetesét, melyből első blikkre az derül ki, hogy elég elvetemült bulizós filmre kell számítanunk, ha jegyet váltunk rá - bár itthon az efféle filmeket nem nagyon szokták erőltetni a forgalmazók. Ráadásul a a szereplők névsora (Miles Teller, Oliver Cooper, Jonathan Daniel Brown, Kirby Bliss Blanton, Dax Flame, Nichole O'Connor, Thomas Mann, Alexis Knapp, Jillian Reynolds.) sem olyan, hogy az utca embere a plakátot olvasgatva azonnal a legközelebbi mozi felé vegye az útját.


Ami mégis sikert hozhat (az előzetesen kívül) a Project X-nek, az az egyik producer neve. Todd Phillips ugyanis az egyik legjövedelmezőbb névnek számít a hollywoodi filmes világban, elég csak az eredeti filmként hatalmasat taroló Másnaposokra (467 millió dolláros világbevétel) és folytatására, a Másnaposok 2-re (581 millió dolláros világbevétel) gondolni, ráadásul az ugyancsak mindenféle előzmény nélküli Terhes társaság is több mint 200 milliós bevételt produkált amerikai és nemzetközi viszonylatban. Phillips a Project X-nél producerként lesz jelen, s nyilván a neve is jól látható helyen fel lesz tüntetve a film plakátjain, de ettől még a rendező az elsőfilmes Nima Nourizadeh.

A Project X, mint az az előzetesből is kiderül, egy totálisan elfajuló házibuliról szól, melynek történetét pár tini videókamerái segítségével ismerhetjük meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tommyboy123 #7
    Most láttam, óriási, mindenkink ajánlom, nem olyan mint a Másnaposok, annál sokkal jobb :D
  • Nailyenugysincs #6
    Ezt buktad Yagami:D
  • zetortraktor #5
    A röhej az, hogy ő is látta a Másnaposokat, szóval kábé magának dugja fel a méteres lófaszt.
  • AZTA #4
    Gyorsan siess, le ne késd az esti operát!! Miről fogtok akkor másnap a vének tanácsán beszélni..
  • Yagami #3
    Ez fergeteges. Gondolom a cikk második bekezdésében taglalt "siker"t annak köszönhetjük, hogy ilyen igénytelen filmekre van szüksége az embereknek. Nem nagy talány. Ezt is megeszik majd, mint a Másnaposokat. További szép napot...
  • csimmasz #2
    Pedig, meg akar jo is lehet.
  • tunyo902 #1
    Mi ez a sz.r?