Szekeres Viktor

Itt az első magyar 3D-s horror teljes előzetese

Már megnézhető a neten a Gingerclown 3D című magyar horrorkomédia teljes előzetese. A novemberben bemutatásra kerülő filmben ismeretlen, amerikai színészeket láthatunk, de jól ismert név is feltűnik a stáblistán.

A napokban felkerült a netre a Gingerclown 3D teljes előzetese. Az első magyar 3D-s horrorként, illetve horrorkomédiaként emlegetett film Hatvani Balázs (Thelomeris) ötlete és forgatókönyve nyomán született meg. A Hatvani vezette forgatásra 2011. augusztusában a budapesti Vidámparkban került sor, s a tervek szerint novemberben már mi is megnézhetjük a filmet.


A történet szerint egy csapat Los Angeles-i középiskolai diák iskola utáni szabadidejét tölti a Hollywood-i hegyek közelében, amikor váratlanul összetalálkoznak a biciklijét hegynek fölfelé tekerő, hazafelé tartó Sam Tully-val, az iskola közismert lúzerével. A helyi menő srácok meggyőzik Samet, hogy menjen be az elhagyatott vidámparkba és bizonyítsa rátermettségét egy beavatási ceremónia keretében, ahol fődíjként akár a lány is az övé lehet.

Az Ashley Luke Lloyd és Erin Hayes főszereplésével készült Gingerclown az alkotók ígérete szerint a 80-as évek hangulatát fogja megidézni, többek között azzal is, hogy a múltban játszódik. A fiatal és kevésbé ismert színészek mellett egyébként olyan, jóval ismertebb nevek is részt vettek a produkcióban, mint Tim Curry, Lance Henriksen, Brad Dourif, Michael Winslow és Sean Young - ők azonban "csak" hangjukat kölcsönözték mindenféle fura szerzetnek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • czyi #1
    "Az Ashley Luke Lloyd és Erin Hayes főszereplésével készült Gingerclown az alkotók ígérete szerint a 80-as évek hangulatát fogja megidézni, többek között azzal is, hogy a múltban játszódik." --- ehhehe