Szekeres Viktor

Az első képek az Amerikai pite 4-ből

Nem csak előzetessel, hanem fotókkal is reklámozza a Universal jövő tavasszal bemutatásra kerülő filmjét, az American Reunion-t, mely természetesen az Amerikai pite-sorozat negyedik részét fedi.

Azt már korábban megírtuk, sőt, az előzetesben láthattuk is, hogy az Amerikai pite-sorozat negyedik részére, az American Reunion-ra vissza fog térni az összes régi szereplő: a nagy négyes (Jim, Oz, Finch és Kevin), akárcsak barátnőik (Michelle, Vicky, Heather, Stifler anyja), s természetesen Stifler és Jim apja is. Az első képeken is főleg ők láthatóak - a többi fotót erre kell keresni.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

De a fővonalas arcok mellett több mellékkarakterre is számíthatunk a filmben. Egy részüket persze próbálják titkolni az alkotók, de az már biztosra vehető, hogy benne lesz a negyedik részben Nadia, s valószínűleg Jessica is, míg a srácok közül ismét jelenlétével fogja megtisztelni a filmet a Sherminator, sőt, a pletykák szerint John Cho is megjelenik haverjával.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #4
    Azok a filmek teljes mások, nem negyedik részek. Attól, hogy a magyar kiadó elnevezte Amerikai pite 4-nek az egyiket, hogy megszívasson vele pár hülyét (bár ilyen filmeket a többség akkor sem nézne meg, ha fizetnének érte), Amerikának nem kell reagálnia a magyar hülyeségre.
  • DjDano #3
    Ez már az Amerikai pite 8, bár az utóbbi 4 rész csak DVD-n jelent meg... Persze tudom, hogy az első három résznek ez a folytatása de akkor sem szerencsés kihagyni a DVD változatokat, vagy egyfajta külön szériaként tekinteni azokra.
  • Risu Führer #2
    nem stifler anyja hanem stifler mamája.tessék javítani!
  • Chocho #1
    Tara Reid szörnyen fest.