Szekeres Viktor

Az első képek a Bourne-rejtély 4 forgatásáról

Elkezdődött A Bourne-örökség című akciófilm forgatása, s menetrendszerűen megérkeztek az első fényképek, melyek a munkálatok helyszínén készültek. A főhőst azonban egyelőre még nem látni rajtuk.

A rendező Tony Gilroy a napokban kezdte el a The Bourne Legacy (magyarul A Bourne-örökség) forgatását New York City-ben, és ahogy az lenni szokott az utcai (illetve középületekben történő) forgatások esetében, meg is érkeztek az első rajongói/bámészkodói lesifotók a munkálatokról. A The Avengers-mozifilm forgatását nemrég befejező főszereplő, Jeremy Renner még nem kezdte el a munkát, azonban a film másik fontos szereplőjéről, Rachel Weiszről elkészültek az első fotók. (A többi kép itt található .)

Klikk ide! Klikk ide!

A népszerű Bourne-széria negyedik része immáron Matt Damon (és Jason Bourne karaktere) nélkül készül el, s érdekes lesz látni, hogy mindez milyen hatással lesz majd a bevételi eredményekre, hogy csak a cím el tudja-e adni a filmet a közönségnek. Mert a Bourne cím meglehetősen jól cseng, hiszen azon kevés sorozatokról van szó, melyek epizódról epizódra egyre népszerűbbek lettek. Míg a 2002-es Bourne-rejtély világszerte 214 millió dollár bevételt hozott, addig a A Bourne-csapda 288 milliót, míg A Bourne-ultimátum 442 milliót.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • pokolfiu #1
    hát kíváncsi leszek énis rá, hoyg hogy fog szerepelni. minden esetre a szereplők nem rosszak, nem tűnik rossz választásnak, viszont az első 3 film elég magasra tette a mércét minden tekintetben...