Szekeres Viktor

Októberi film lesz a Taken 2

Az Elrabolva második részében ezúttal Liam Neesont és feleségét rabolják el, s lányuk fog segíteni kiszabadításukban, hogy azt követően a volt ügynök bosszút állhasson a vele szívózókon.

A 20th Century Fox sajtóközleményben jelentette be, hogy az Elrabolva 2 (Taken 2) 2012. október ötödikén kerül bemutatásra Amerikában, ami valahol meglepő, hiszen az első rész 2009. januárjában debütált az Államokban, s ehhez igazítva idén a Liam Neeson főszereplésével készült Ismeretlen férfit is év elején mutatta a Warner.

Ezúttal ráadásul az is valószínűsíthető, hogy a film Franciaországban is nagyjából az amerikai premierrel egy időben lesz látható, hiszen az első rész egy évvel az amerikai bemutató előtt, 2008. februárjában már látható volt a francia mozikban. Ez azt is jelentette, hogy úgy lett hatalmas siker (145 millió dollár Amerikában, 82 millió a világ többi részén) a 25 milliós költségvetés mellett, hogy már rég elérhető volt DVD-n az amerikai premier idején.

Üröm az örömben, hogy az Isztanbulban játszódó, az első részhez egy kicsit kapcsolódó Taken 2 rendezője az az Olivier Megaton lesz, akinek az előző két filmje A szállító 3 és a Colombiana volt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • adampierson #9
    "2012. október ötödikén kerül bemutatásra Amerikában, ami valahol meglepő" Mi a retek ezen meglepő, most már minden Liam Neeson filmet Januárban kéne bemutatni? A többi színészt nem akarod hónapokra rendezni bakter???
  • tomboy013 #8
    Ez a fickó is csak jó filmekben szerepel szerintem itt se fog csalódást okozni.
  • Axlkenobi #7
    Állítólag az lesz a sztori, hogy az első részben szereplő egyik rosszfiú apja akar bosszút állni Neeson-on.
  • nessboth #6
    Vagy elrabolja elrablóit, hogy majd bosszút állhasson azért, hogy el akarták rabolni!
  • Dakkon #5
    Krinyo: :)))) LOL
  • Krinyo #4
    Inkább elrabolja saját magát, és ettől annyira bosszúszomjas lesz, hogy évekig edz, hogy megbosszulja magát...magával...maga ellen...
  • pokolfiu #3
    hát a rendezőt jobban megválogathatták volna valóban....
  • Seth #2
    A következő részben a kutyáját fogják elrabolni? :)
  • Chocho #1
    Várós film!