Szekeres Viktor

Még elkészülhet a Légy 3

A horror műfajának rajongói még örülhetnek, ugyanis az esély megvan A Légy című klasszikus film folytatásának elkészítésére, ráadásul David Cronenberg forgatókönyve jelentheti az alapot.

David Cronenberg egyik friss interjújában filmterveiről mesélt, s megerősítette, hogy valóban tervezett egy új Légy-mozifilmet készíteni. A 2009-es pletykák még rebootról szóltak, azonban a rendező elmondta, hogy erről szó sincs, még csak nem is feldolgozás lenne a verziója, hanem kvázi folytatás. Egyelőre azonban a projekt parkolópályán van: a forgatókönyv elkészült, de a Fox még nem döntött a sorsáról, így a rendező sem tudja, hogy el fogja-e készíteni.

Az is kiderült, hogy Steve Knight megírta az Eastern Promises - Gyilkos ígéretek második részének forgatókönyvét, ami iránt érdeklődik az első részt is gyártó Focus stúdió, azonban konkrétum még ezzel a projekttel kapcsolatban sincs. Az már viszont kevésbé volt jó hír, hogy kiderült, a spanyol TimeCrimes című scifi feldolgozásával kapcsolatos szóbeszédet cáfolta, mert bár felajánlották neki rendezésre a remake-et, de ő nemet mondott, s ezt követően terjedt el a pletyka egy félreértésnek köszönhetően.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!