Szekeres Viktor

Januárban érkezik a Skorpiókirály 3 - itt az előzetes

Egy mozifilm és egy DVD-film után a Skorpiókirály-sorozat ismét csak DVD-n (illetve Blu-rayen) folytatódik, azaz csak lakossági forgalmazásban jelenik meg a harmadik rész, a mozikat elkerüli.

A Universal Studios Home Entertainment bejelentette, hogy a Skorpiókirály-sorozat harmadik része, a The Scorpion King 3: Battle for Redemption január 17-én fog megjelenni DVD-n és Blu-ray lemezen, valamint digitálisan letölthető formában. A főbb szereplők között ott lesz Ron Perlman, Billy Zane, Temuera Morrison, valamint a küzdősportok világából is ismert Kimbo Slice és Dave Bautista. Meglepő módon az előzetesben nem emelik ki, de mi nem feledkezünk meg Victor Websterről sem, aki a fő-főszereplőt, Mathayust alakítja.


Webster főszerepe egyébként azt is jelenti, hogy immáron a harmadik színész alakítja a Skorpiókirályt, hiszen a Múmia második részében, valamint a Skorpiókirály-mozifilmben Dwayne 'The Rock' Johnson volt, míg a 2008-as, már csak DVD-re megjelent második részben, A Skorpiókirály 2. - Harcos születik-ben Michael Copon. A Skorpiókirály 3-at, mely nálunk is megjelenik DVD-n a jövő év első felében, Roel Reiné rendezte, aki olyan filmekkel büszkélkedhet, mint a Tengerészgyalogos 2 vagy a Halálfutam 2, de ő fogja készíteni a Halálfutam 3. részét is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bandee1 #12
    Jézusom...ez mi ez? :) Már ez előzetesből is látható, hogy kibaszottul kurva gagyi. És még az előzetest is rohadt szarul vágták meg. :))) pffffffff muhaha, ROFL, OMG, WTF, LOL
  • Pretorian #11
    Azért mert elvették a borotváját, és ezért kattant be a Múmia 2-re...kezd összeállni a kép.
    Az az igazság, hogy nem kéne megfeszülniük a forgatókönyvíróknak ahhoz, hogy kapjon egy korrekt rebootot a Múmia sorozat is, és a Skorpiókirály is.
    Ha meg már összemosták a két frencsájzt a Múmia kettőben, akkor elvárható lenne, hogy megmagyaráznak bizonyos dolgokat a karakterrel kapcsolatosan. Szólhatna erről a reboot film, kapna egy korrekt költségvetést, és mehetne moziban is.
  • xido #10
    A dvd-re készült 2.rész voltaképpen előzmény film volt..egy tini Herkules,annak össze kötelező fantasy elemeivel..sajnos...ez viszont felnőttesebb lesz,legalábbis az előzetes így direkt dvd film esetén egész kecsegtető..csak nem értem miért lett szakállas a főhősünk..de oda se neki:)
  • bmw #9
    Rock gyerekkel meg tetszett de ez fene tudja, megnezem de sok jo nem varok ...
  • adampierson #8
    Nem is tudtam, hogy volt 2. rész. XD Amúgy az előttem szólóval értenék egyet. Én sem értettem mi értelme van a Skorpiókirálynak. Viszont ez a 3. kecsegtet pár névvel, lehet hogy meglesem majd :)
  • Pretorian #7
    Az első film is ott lett elrontva, hogy a Skorpiókirály lett a protagonist, aztán rohadtul nem magyarázták meg hogy hogyan is lett a Múmia 2-re egy kegyetlen, elmebeteg állat belőle. Pedig ha azt a vonalat vitte volna tovább a Skorpiókirály film, jóval nagyobbat szólt volna. Én végigszenvedtem még anno az Új Udvar nagytermében, rajtam kívül talán 3-an voltak még a teremben premier után pár nappal, szal rohadtul érdekelt mindenkit a film.
  • Aldo Moro #6
    Ron Perlman nagy kedvenc, jól állnak neki az ilyen filmek.
  • tatish #5
    Volt, és hogyha elfogadsz egy baráti jó tanácsot nem nézed meg.

    Az első rész még úgy el-elment (meglovagolta a Múmia által keltett hullámokat), de a 2. rész és ez a 3......
    Lehet a Conan a barbárból megmaradt 1-2 jónak tűnő jelenet és megpróbálták összevágni egy filmmé, így csökkentvén a bukás mértékét ? :D
  • immovable #4
  • tomboy013 #3
    Volt 2. rész is? =D