Szekeres Viktor

Schwarzenegger, Stallone és Willis a The Expendables 2 forgatásán

A három legnagyobb akciósztár közös fényképen mosolyog. A fotó készítésének helyszíne Bulgária, a The Expendables - A feláldozhatók második részének forgatása. Premier 2012. nyarán

Bulgáriában a tervek szerint elkezdődött a The Expendables - A feláldozhatók folytatásának forgatása, amit többek között a lenti kép is bizonyít, melyen a film főszereplője, az első részt rendező Sylvester Stallone feszít Arnold Schwarzeneggerrel és Bruce Willisszel. Schwarzenegger és Willis ugyancsak feltűntek az első filmben, azonban szerepük inkább csak cameo volt, ezúttal azonban, ha hinni lehet a pletykáknak, jóval többet lesznek a vásznon, nem csak kikacsintás lesz a jelenlétük.


A 2010. augusztusában bemutatott The Expendables - A feláldozhatók második része 2012. augusztus 17-én kerül bemutatásra Amerikában. A Lionsgate stúdió egyértelmű célja az, hogy a film megismételje a 80 millió dollárba kerülő első rész teljesítményét a jegypénztáraknál. Nem lesz egyszerű dolga, hiszen a tavalyi év egyik meglepetésfilmje hazájában 103, a világ többi részén pedig 171 millió bevételt hozott.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • DjDano #34
    Annyi szar film készül mostanság, hogy a "3 tenor" leggyengébb filmjei is csúcsprodukciónak tűnnek hozzájuk képest.
  • kalapos01 #33
    Brr, ne is mondd, szörnyű volt, hogy alig volt választási lehetőség és az értelmes filmek nem jutottak el hozzánk. Ma már szerencsére sokkal nagyobb a választék, a tékákban ezrével vannak pankrátorokkal és UFC-sekkel készített akciófilmek.
  • tmk #32
    Nagyon szeretem az össze filmjüket, rajtuk nőttem fel...régi szép narrátoros VHS-es időszak :)
  • Jawarider #31
    Ezen a képen Svarciról Marshall Bell (Ikrekből a bérgyilkos) jut eszembe. Láttam több interjút a sztárokkal az Expendables I forgatásának idejében, arcra sokkal jobban néztek ki mint a filmben. Remélem most egy nagyon kicsit jobban fognak kinézni majd a fiúk :-)
  • pokolfiu #30
    láttam aztis, abban sem rossz... szinte összes filmjét láttam szerintem a taxisofőrtől kezdve a dühöngő bikáig, stb, s az összes gengszteres filmját. jó volt még szerintem a jackiebrawn-ban is, de nekem tetszett a játéka a frankeinstein-ben is pl. csak hirtelen kimondtam kettőt korábban, de-De Niro minden filmjében jó (azért egy kettő kivétel van azért)
  • kanduhr #29
    A Kobrát speciel nem tanítják, de egyébként sem kellene kiforgatni a másik szavát. Leegyszerűsítve, hogy a laikusok is megértsék: ez a film direkt olyan, amilyen, rengeteg meló fekszik benne és emiatt (is) olyan jó. (és nem pusztán arról van szó, hogy kevés lóvé, B-film, adjunk ki vmi tékás szart)
  • Risu Führer #28
    ha a apádra ütök sorozatban tartod De Nirot jónak akkor nagyon ajánlom hogy nézd meg a korábbi filmjeit. azokban tényleg komolyat tol ;) ha ajánlhatom akkor kezd a Casinoval.
  • gromgotth #27
    Olvasd el még egyszer!
    Mennyi remek filmet KÖSZÖNHETEK nekik!
    Lehet, hogy te 4-5 filmet tartasz jónak a karrierjükből, én személy szerint jóval többet, sőt mondhatnám azt is, hogy nem nagyon van olyan filmjük amit nem szeretek.
  • pokolfiu #26
    jah, az szent. de bevallom a copland-ben szerintem Sly jobban hozta a figurát. De Niro meg nálam a szemtől-szemben, és a apádra-vejedre megmittoménkire ütökben a numberone
  • rav3n319 #25
    havi 300 dolláros növekedési hormonnal én is tolnám neki életem végéig, nem egyszer kapták el reptereken...