Szekeres Viktor

Csak 18 éven felülieknek: sírva röhögős az Amerikai pite 4 első igazi előzetese

A Universal Pictures annak ellenére nem ajánlja a legfiatalabbaknak az Amerikai pite negyedik részének új előzetesét, hogy abban egy kisgyerek is szerepel, igaz meglehetősen megalázó szituációban.

Bár már láthattunk egy fényképekből összeállított előzetesféleséget az Amerikai pite negyedik részéhez, mely az American Reunion címet viseli, az első valódi előzetesre mostanáig kellett várni. (Persze valójában még ez is csak teaser.) Mindez nem meglepő, hiszen a filmet csak április hatodikán mutatják be Amerikában, nálunk pedig egy nappal korábban, természetesen szinkronizálva.


A teaser Amerikában piros felvezető képernyővel jelent meg, vagyis az MPAA nem hagyta jóvá minden korosztály számára a képsorok megtekintését, ami nem is csoda, hiszen másfél perc alatt két önkielégítő fiatalt is szemügyre lehet venni. Azt talán már mondanunk sem kell, hogy a negyedik mozifilmre minden korábbi Pités arc vissza fog térni, vagyis mindenki, aki számít - röpke névsorolvasás: Jason Biggs, Alyson Hannigan, Chris Klein, Natasha Lyonne, Thomas Ian Nicholas, Tara Reid, Seann William Scott, Mena Suvari, Eddie Kaye Thomas, Jennifer Coolidge és Eugene Levy, de természetesen rajtuk kívül is lesznek meglepetés szereplők.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bakkerman #15
    úristen mekkora királyság,újra együtt a régi banda,nagyon jó film lesz :))))
  • tmk #14
    Egyetértek az előttem szólóval. Én ilyen szintű poénokat várok az Amerika Pite sorozattól és tetszett az előzetes is :)
  • prophet88 #13
    aki szerette az előzőeket ezt is szereti a poénok miatt egyébként a másnaposok 2 is ugyanazokat a szituácíókat használta mint az egyben ráadásul a 2 jóval szarab volt mint az egy azért nézzuk mert vicces égő jelenetek vannak a pitében akkor mért ne lenne a 4 ik is ugyanolyan mint az előző három ? nemlehet családi vígjáték mert az lenne a szar.
  • Nebojsa #12
    Kiss Kiss Bang Bang. Az a sírvaröhögős movie.
  • Nebojsa #11
    Jól is elsülhetett volna ez a film, ha a poénokat nem a régi gárda írja. Ebbe a sorozatba ha már megcsinálták új kreativ író csapat kellene. Justin Thieroux vagy egy Shane Black.
  • pokolfiu #10
    hát nem tudom... sírva röhögős? legutoljára ezt nekem a másnaposok tudta hozni... de eezzzz.
  • Szolnokboy1 #9
    ugyanolyan szar ez is, mint a többi. pfujj.
  • WoodrowWilson #8
    Nekem tetszik, felidézi a régi szép időket.:) Tuti nézős lesz.
  • donceleger #7
    Föld hívja winniet!
    Az ebben a filmben szereplő 30-an túliak játszottak az első részben is, ahol ugye még 18-ak sem voltak, de azóta is ugyanazok a problémák foglalkoztatják őket. Ez a zokniba élvezés meg a tusolóval való izgatás inkább szánalmas ezekre a 30-an túliakra nézve!
  • pepe792 #6
    Ez sírva röhögős? Szerintem meg siralmasan rossz és szánalmas...