Szekeres Viktor

Ilyen lesz a Mad Max rendezőjének új filmje - előzetes

A Táncoló talpak 2 első előzetese az év második legcikibb trailerje címet is kiérdemelheti, az új, teljes videóanyag azonban már egy fokkal jobban sikerült. A premierre Amerikában november közepén kerül sor.

A Warner Bros. Pictures megtartotta a Táncoló talpak 2 (Happy Feet Two) új, teljes előzetesének premierjét - a film magyar premierjének dátuma egyelőre még nem ismert, de az biztos, hogy Amerikában november 18-án kerül bemutatásra 3D, 2D és IMAX 3D formátumban. A filmet, akárcsak a rettenetesen sikerült első részt, a Mad Max-trilógiát és a Babe 2. - Kismalac a nagyvárosban című filmet rendező George Miller készítette.


A Táncoló talpak második részében olyan színészek működtek közre szinkronhangként, mint Elijah Wood, Robin Williams, Hank Azaria, Alecia Moore (P!nk), Brad Pitt, Matt Damon, Sofia Vergara, Common, Hugo Weaving, Magda Szubanski, Anthony LaPaglia, Richard Carter ás Benjamin "Lil P-Nut" Flores, Jr. (Utóbbiakat természetesen csak az előzetesben, illetve majd a DVD-n hallhatjuk, hiszen a film itthon szinkronizálva lesz látható.) A gyártó Warner célja egyértelmű: az előző rész sikerének túlszárnyalása. A Táncoló talpak annak idején, még 2006-ban Amerikában 198, a világ többi részén 186 millió dollár bevételt ért el 100 milliós költségvetéséből.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Pretorian #2
    Na már azt hittem, valamilyen Mad Max reboot készül, mert az volt kiemelve a címben, lol.
  • endrev #1
    Jóleeesz!! :D