Szekeres Viktor

Poénos lett a Jégkorszak 4 új plakátja

Cseppet sem meglepő módon Motkányt láthatjuk a Jégkorszak 4. részének plakátján. A filmre várhatóan 250 millió dollárt fog költeni a Fox, s elvárásaik szerint 1 milliárd körüli bevételt produkál majd a film.

A Focus on Animation jóvoltából már szűk egy évvel a premier előtt szemügyre vehetjük a Jégkorszak című animációs sorozat negyedik részének, az Ice Age: Continental Drift-nek új, kedvcsináló jellegű plakátját. A filmet a 20th Century Fox Amerikában július 13-án fogja bemutatni 3D-ben, de a különcök 2D-ben is megtekinthetik, az igazán ínyencek pedig IMAX-előadásokra is válthatnak jegyet.

A magyar címmel még nem rendelkező Jégkorszak 4 a papírforma szerint a jövő év egyik legnagyobb sikere lesz, legalábbis erre engednek következtetni az előző epizódok bevételi adatai - még akkor is, ha igazán egyik Jégkorszak sem lépte át a közepes nívót. A 2002-es első rész Amerikában 176, míg az egész világon összesen 383 millió dollárt jövedelmezett. A folytatás 2006-ban már sokkal jobban szerepelt: Amerikában 195, összesen pedig 655 millió dollár bevételt hozott. A Jégkorszak 3 sikerét is a nemzetközi eredmények alapozták meg, hiszen Amerikában már visszaesett a nézettség, s a 3D-s jegyárakkal is csak alig nőttek a bevételek (197 millió dollár), azonban az összesen 887 milliós bevétel jelzi, hogy Amerikán kívül még mindig lehetnek tartalékai a mesének.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • kalapos01 #10
  Kicsicsikó, legyen modorod és köszönd meg, hogy kaptál választ a kérdésedre. Akkor is, most is. Jövőre ismét megkérdezheted, ha megint szerepelni akarsz.
 • Aldo Moro #9
  Kalapos: amikor elküldelek anyádba, hogy nézd meg a szaros valagát, akkor beszélhetsz velem így. Amíg nem teszem, addig csak magad járatod le a stílusoddal. Nagyon ráérhetsz, hogy képes vagy visszakeresni 1 éves fórumokat. Anyám, borogass! A gugli meg nem fog értelmes választ kiadni egy olyan keresésre, aminek nyilvánvalóan semmi értelme. Kitalálta valaki. Ja, az már más. Ki hitte volna...
 • dzsagon #8
  hát ennek már sohasem lesz vége?
 • kalapos01 #7
  Nem érdemes válaszolni neki, csak obvious troll, aki tudatlanságát fitogtatja, látni akarja, hogy megjelennek a szavai és foglalkoznak vele, pedig végre egy normális fordításról van szó.

  már tavaly is megkérdezte ezt, akkor más szavakat használ a szánalmas féreg:

  Aldo Moro
  2010. dec. 26. 21:57
  Ki a bánat találta ki azt az idétlen nevet, hogy Motkány? Mit jelent egyáltalán, nincs meg milyen faj a jószág?
 • cateran #6
  Az eredeti "neve" lett igy leforditva (aranylag jol) Scrat:" In a special feature in the second film's DVD, his name has been stated to be a mix of the words "squirrel" and "rat", his species allegedly believed to have been a common ancestor of both." Vagyis a Motkany a patkany es mokus kevereke...(eszem-faszom megall, hogy egyeseknek kihivas meg a google es wiki is es az a kb 40 masodperc amit 1-1 ilyen kereses igenyel....)
 • Aldo Moro #5
  Oszt az, hogy "motkány", az mi a holtkóros tököm? Ilyen szó nincs. Melyik idióta találta ki?
 • cateran #4
  Szerintem meg pont hogy megunhatatlan (egyenlore meg:D)Keves ennyire jol eltalalt figuraval talalkoztam, de Motkany odabasz:D Egy egesz estes filmet nem vinne el a hatan egymagaban (hejj, pedig de jo lenne) de mint "toltelek" hihetetlenul fel tudja dobni az amugy elegge unalmas Ice Age reszeket. Szigoruan szvsz:)
 • Seth #3
  Kicsit uncsi már ez a mokány meg a makkja
 • Rapid81 #2
  "A Focus on Animation jóvoltából már szűk egy évvel a premier előtt szemügyre vehetjük a Jégkorszak című animációs sorozat negyedik részének, az Ice Age: Continental Drift-nek új, kedvcsináló jellegű plakátját."

  Szabad fordításban:
  Jégkorszak: Kontinensek közötti (kontinentális) sodródás

  Így már sejtet valamit a tartalomból...
 • bino512 #1
  és angol cim?XD amúgy mit akar jelképezni a plakát?