Szekeres Viktor

DVD-n folytatódik az Így neveld a sárkányodat

Még elég messze van 2014 és az Így neveld a sárkányodat 2. részének premierje, de hogy addig se feledkezzenek az animációs filmről, a Dreamworks kisfilmekkel kezdte el bombázni a rajongókat.

2010. tavaszán mutatta be a Dreamworks az Így neveld a sárkányodat (How to Train Your Dragon) című animációs filmet, mely lassú startot követően végül majdnem félmilliárdos bevétellel zárt világszerte: Amerikában 218, Amerikán kívül pedig 277 millió dollár folyt be jegyeladásokból. A 165 millió dollárba kerülő film jóval drágább második része jelenleg is készül, s a tervek szerint 2014-ben kerülhet mozikba, de a rajongók addig is megnézhetnek pár kvázi folytatást.

A DreamWorks ugyanis bejelentette, hogy a november 15-én megjelenő DreamWorks Dragons Double DVD and Video Game DVD 2 új epizóddal gazdagítja az Így neveld a sárkányodat világát, plusz egy online játék is debütálni fog a pakkban. A 22 perces Gift of the Night Fury egy animációs filmecske lesz, melyben Hablaty és Fogatlan kalandjai ott folytatódnak, ahol a filmben abbamaradtak, együtt repülve felfedeznek egy szigetet, melyen még sosem látott sárkányok élnek. A 18 perces Book of Dragons-ban pedig közelebbről lehet megismerkedni az új sárkányokkal. S, ha mindez még nem lenne elég, akkor az év végi ünnepi szezonban tévés premierrel érkezik a How to Hatch Your Dragon című film. (Az Így neveld a sárkányodat DVD-jén egyébként ugyancsak rajta volt egy bónusz film: a 16 perces Legend of the Boneknapper Dragon.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #5
    "Meghalt Andy Witfield. Nem kéne leközölni? :("

    Az ki? Alig van pár szerepe. Cliff Robertson is meghalt a hétvégén, nem értem, miért nem őt reklamálod egy horrorfilmes vagy musicales hírnél. Több értelme lenne.
  • Tower Guard #4
    Pedig megtörtént... :S
    RIP!
  • Jagdgeschwader #3
    Nyugodjon békében. Fura lesz nélküle a Spartacus következő évadja.
  • Victor1103 #2
    Ja szegény Andy:( De szerintem addig jobb, míg Szekeres Viktor nem közli le egy cikkben a halálhírét tele badarságokkal és helyesírási hibák tömkelegével, szóval szerintem mindenki jobban jár:D
  • Al Ashrad #1
    Meghalt Andy Witfield. Nem kéne leközölni? :(