Szekeres Viktor

Ciki előzetest kapott a Táncoló talpak 2

A rettenetes első részt öt év után követő Táncoló talpak 2 kedvcsináló előzetese minőségében mondhatni hű maradt az 2006-os filmhez. Kérdés, hogy a végtermékkel is ugyanez lesz-e a helyzet.

A Warner Bros. Pictures online is elérhetővé tette a Táncoló talpak (Happy Feet) című animációs film második részének első, kedvcsináló előzetesét. A Mad Max rendezőjének új filmje Amerikában november 18-án fog debütálni a mozikban, 2D-ben, 3D-ben és IMAX 3D-ben. A filmben olyan színészek kölcsönzik hangjukat a főbb karaktereknek, mint Elijah Wood, Robin Williams, Hank Azaria, Pink, Brad Pitt, Matt Damon és Sofia Vergara.


Az eredeti Táncoló talpak 2006-ban került a mozikba, s annak ellenére, hogy az újkori animációs filmek magasan legrosszabbikja, anyagi tekintetben nem szerepelt rosszul. Az akkor 100 millióba kerülő animáció mind Amerikában, mind a világ többi országában alig maradt el a 200 millió dolláros bevételi határtól, így összesen 384 millió dollár bevételt könyvelhettek el világszerte.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Betonparaszt #8
    Ez aztán igazán mélyről jövő gondolat áradat :) Nem biztos, hogy itt kellene hirdetni az igét kedves kultúr-Troll ;)

    Megnéztem az előzetest és szerintem nincs benne semmi ciki - jelentsen ez a szó akármit is :D
    Van egy rakás táncoló pingvin. Mégis mit kellene csinálniuk, a MOS-OI zenéjére pogózni?
  • endrev #7
    Egyébként meg mindenki hallott a musical-ről. Ez is az volt, csak animációs. A különböző stílusok az emberek sokszínűségét, az egyéniséget illusztrálták, ettől fejelt meg színvonalban minden más musical-t. Nem javaslom leszólni a musical-eket, mert az aztán a műveletlenség teteje. :) A pseudo-scifi musical pedig ami a létünk alapvető kérdéseit boncolgatja - ez volt a Táncoló Talpak -, a zsenialitás köbe, még akkor is ha egyeseknek nincs hozzá szemük hogy lássanak.

    Nem számít hogy az emberek mit fognak fel a világból, a világ van. Nem számít hogy felismered-e hogy egy gyűrűben gyémánt és nem üvegdísz van, attól az még gyémánt. Ugyanígy - akár tetszik, akár nem - nem számít hogy mit fogunk fel egy filmalkotásból; annak értékei vannak, látják akik látják. Művelődni kell hozzá büszkeséget félretéve és az élet más területein elért sikerekkel nem takarózva, és akkor többen fogják látni.
  • endrev #6
    Zetortraktor, a metafora gimnáziumi anyag (de lehet hogy mára már felsőtagozatos). A tanultakat, művelteket érdekli. Akit nem érdekel, az lehet hogy jó matekból, még jó mérnök is lehet, de szűklátókörű és műveletlen.
  • zetortraktor #5
    Ne pampogj már, örülj neki, hogy azon kevesek közé tartozol, akiknek bejött a film, akiknek sikerült lenyomni azt a penetráns borzalmat.

    Abban egyetértek veled, hogy rohadt manipulatív volt a Táncoló talpak, a készítők fene nagy üzenetüket partvisnyéllel próbálták lenyomni az ellenkező nézők torkán. Az viszont, hogy kikéred magadnak, enyhén szólva is vicces. Kit érdekel holmi metafora, ha az bűnrossz és ártalmas?
  • endrev #4
    Szekeres Viktor te lexikálatlan egyfejű, tudod egyáltalán hogy mit jelent az a fogalom hogy metafora?

    Ha a 2. rész hozza az 1. színvonalát, akkor nagyon jó lesz. (Igen Viktor, az hogy valamit nem ismersz fel, az sajnos attól még ott van.) A gond csak az, hogy az 1. résznek kerek, stilizált scifi (már egybeírandó) története volt. Nem tudom mit akarnak még mondani a második részben, de feladták maguknak a labdát, kíváncsian várom hogy hogyan ütik le.
  • ADAMEX9 #3
    Nekem is tetszett. Főleg azok a cigány pingvinek a beszólásaikkal.
  • shenmuedc #2
    Számomra a rap mindig is ciki volt.
  • KGer #1
    nekem az első rész nagyon tetszett