Szekeres Viktor

Expressz tempóban érkezik a Hupikék törpikék 2

Nagy siker a mozikban a Hupikék törpikék 3D, könnyedén utasítja a háta mögé a vele egy napon bemutatott Cowboyok és űrlényeket, így nem csoda, hogy a Sony 2013-ban elkészíti a folytatást.

Már a bemutató másnapján lehetett sejteni, hogy elkerülhetetlen lesz, hogy folytatódjon a Hupikék törpikék 3D (The Smurfs) című családi film, s a Deadline információi szerint most már mérget is vehetünk arra, hogy érkezik a második rész, hiszen a Sony Pictures lestoppolta magának a 2013. augusztus 2-i dátumot, ekkor kerülhet moziba a Hupikék törpikék 2. (Nagy merészség nem kellett a lépéshez, hiszen 2013. augusztusára még egy film sem jelentkezett be.)

És ahhoz sem kellett merészség, hogy a Sony második részben kezdjen gondolkodni, hiszen a Hupikék törpikék 3D, mely itthon augusztus 25-től lesz látható, bevétel szempontjából kezdi szép lassan beérni a 110 millió dolláros költségvetését - Amerikában például mindössze 10 nap alatt 76 millió dollárt fizettek ki a nézők a filmre szóló jegyekért, de a világ többi részén is képződött már 53 millió dollár bevétel. Arról, hogy ki tér vissza a folytatásban, egyelőre még semmit sem tudni, mindössze Jordan Kerner producer részvétele biztos.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kanduhr #11
    Sry, de aki erre a szarra beviszi a gyerekét, az nem normális. A gyerekre pedig mindig oda kell figyelni fél szemmel, nem szabad túlságosan korlátozni, de azért basszameg, lehet nevelni is.
  • lamella #10
    Úgy gondolod ez a film klasszikus lesz?
    Ez a film a haladás?
  • zetortraktor #9
    Épp ez az. Mert majd te eldöntöd, hogy mi a szemét, nehogy már ő döntse el, mi érdekli. Amikor te voltál gyerek, a szüleid akkor is "minden szemétnek" tartották az akkori újakat. 30 év múlva a mostaniakat fogják klasszikusnak tartani. Ezért mondom, hogy a szülők mindig a saját baromságaikat akarják a gyerekere erőlteti nevelés címszó alatt, mert nem képesek haladni a korral és mert minden, ami új az fúj.
  • zetortraktor #8
    Kemény 450-990 forintért kapni kábé minden mesét.
  • lamella #7
    Elég szánalmas, ha az ember azért hagyja, hogy minden szart megnézzen a gyerek, mert az trendi dolog. Ő majd beszél a régiről, amiről a trendi szülők trendi gyerekeinek nem lesz fogalma.
  • DjDano #6
    Arról nem beszélve mennyi szemetet adnak ki mostanság... A CArtoon Network féle szennycsatorna meg ontja magából az erőszakos/durva ocsmány rajzfilmeket, mert ugye most az a "menő". A 40-50 éves mesék sokszor többet érnek a mai futószalagon ontott üres/bugyuta meséknél, jó azért persze akadnak üdítő kivételek.
  • davidka003 #5
    "Nézzél 40-50 éves meséket, hadd ne legyen fogalmad arról, hogy miről beszéélnek a többiek az oviban."

    Nem telik rá, hogy megvegyük a gyereknek a legújabb DVD mesefilmeket akkor hogy gondolod?
    Warezt nem ismerjük.
  • zetortraktor #4
    Régi Hupikéket, persze. Rohadt egy szülő lenne az ilyen: "Fiam, nézzed, csak azokat a meséket és filmeket, amiket én néztem gyerekként." meg "Nézzél 40-50 éves meséket, hadd ne legyen fogalmad arról, hogy miről beszéélnek a többiek az oviban." Gusztustalan, aki a gyerekén éli ki saját vágyait.
  • davidka003 #3
    Ilyen szarra gyereket sem vinném el. Nézzen inkább otthon Micimackót vagy régi hupikék törpikéket.
  • zetortraktor #2
    Csak mert neked nem jött be annyira? Aranyos volt pár hangosan röhögős poénnal, a törpék zöme viszont gyenge karakter. Gyerekeknek kötelező lesz, ők értékelni fogják a poénokat.