Szekeres Viktor

A King Kongot is rebootolják

Nemsokára elkészülhet a legújabb King Kong-mozifilm, mely újfajta megközelítésben mutathatja be az óriásmajom történetét, s mindennek fejébe még teljes egészében animált is lesz.

A Deadline információi szerint a King Kongot sem kerüli el a reboot-láz, hiszen a 20th Century Fox stúdió animációs részlege, a Fox Animation úgy döntött, hogy ismét visszahozza a vászonra az óriásmajmot. A stúdió már alkalmazta is Christian Magalhaest és Bob Snow-t, hogy elkészítse a történet modern kori verzióját.

A megvalósítás ezúttal tehát 100%-ban animált lesz, a történéseket pedig a tervek szerint King Kong szemszögéből fogjuk látni. A legutóbbi King Kong-mozifilm Peter Jackson nevéhez fűződött, aki annak idején, még 2005-ben jóformán bármilyen nagyszabású projektre kapott volna anyagi támogatást. Azonban a több mint 200 millió dollárba kerülő, Jack Black főszerepésével készült kalandfilm szereplése a jegypénztáraknál alulmúlta a várakozásokat, Amerikában "csak" 218 millió dollár bevételt hozott a film.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • adampierson #5
    "a történet modern kori verzióját" Azért ezt ügyesen kell megjátszani, nem szabad engedni, hogy modern kori katona csak úgy fejbe lője Kongot egy Bazookával a film 17.percénél, vagy hogy egy Apach helikopter le ne szedje az óriásmajmot két másodperc alatt. Vagy a modern Kongnak lesz modern Armor-ja? XD
  • nessboth #4
    Tarzan, Robin Hood, King Kong....na ne máááár...
  • winnie #3
    ja, rebootolva. vagy tízszer.
  • Micsu #2
    hát ez nagyon kellett főleg hogy már rebootolva lett
  • Tower Guard #1
    Hát szerintem ebből nem lesz valami kasszasiker...