Szekeres Viktor

Itt az élőszereplős Thomas, a gőzmozdony plakátja

Még nem tudni, hogy mikor kerül moziba a pár éve már pedzegetett Thomas, a gőzmozdony-film, annyi azonban már biztosra vehető, hogy moziba fog kerülni, mégpedig részben hús-vér szereplőkkel.

A HIT Entertainment most már biztos, hogy el fogja készíteni a Thomas, a gőzmozdony című tévésorozat újabb élőszereplős mozis változatát. A Deadline már azt is tudni véli, hogy ki fogja rendezni a projektet: Shane Acker, akinek az előző filmje az ugyancsak animációs 9 volt, melyet nagyon sokan vártak előzetesen, de a végeredmény végül nem nőtt fel az elvárásokhoz.


A tervek szerint a Thomas, a gőzmozodny-film különleges, vizuális effektusait a WETA fogja előállítani, a Will McRobb, Chris Viscardi és Josh Klausner által írt forgatókönyv pedig nem feltétlenül a jelenlegi Thomas-korosztályt fogja megcélozni, hanem inkább a pár évvel idősebb gyerekeket. A történet egy 12 év körüli fiúról fog szól, aki elszakad apájától és felfedezi magának Sodor világát, amelyet gyerekkorában apja is meglátogatott.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • nessboth #8
    Thomas tényleg egy színvonalas és kedves mese, amiben nem nyálaskodnak meg gügyögnek. Arról szólt, hogy oldjunk meg minden problémát, ha kell akkor segítséggel, de mi is segítsünk.
    Teljesen korrekt.
  • Inquisitor #7
    Sokak szerint nem nyújtott többet, sőt kevesebbet, mint az eredeti rövidfilm amit kibővítettek mozivá ... és ez valószínűleg igaz is, pedig nekem tetszett. :)
  • karcsi #6
    jajma natyon varom
  • viizo #5
    "Shane Acker, akinek az előző filmje az ugyancsak animációs 9 volt, melyet nagyon sokan vártak előzetesen, de a végeredmény végül nem nőtt fel az elvárásokhoz. "

    mi???????? végülis csak az utóbbi évek egyik legötletesebb és legjobb animációja

    [úgyhogy máskor fogalmazz úgy, hogy 'a cikkíró elvárásaihoz'...]
  • Silenzio #4
    A 9 zseniális film, teljesen vállalható, sőt formabontó. Sajnálom az ürgét, hogy a faszszopás mellett döntött.
  • Tower Guard #3


    Ebben a filmben rövid időre szerepel a Thomas, karrierje eddig tartott. :)
  • Tower Guard #2
    Nah jó elmentek ti már a... hupikék törpikék meg a thomas meg minden hülyeségből filmet nem? mekkora lowak...
  • m minnifield #1
    hát ja...sodor világát szívesen látogatják páran...