Szekeres Viktor

Röhöghetünk: tele a nyár sikerkomédiákkal

A Másnaposok 2, a Rossz tanár, a Förtelmes főnökök és a Barátság extrákkal után az Őrült, dilis, szerelem is sikert aratott Amerikában, pedig az előzőekkel ellentétben nem R-es, hanem PG-13-as volt.

Ilyen is régen volt: mindegyik nagyobb durranásnak ígérkező, felnőtteknek készített nyári komédia sikert aratott. Kezdődött a sor a Másnaposok 2-vel, és folytatódott a Rossz tanárral, a Förtelmes főnökökkel, majd a Barátság extrákkal cíművel. Amerikában pénteken az Őrült, dilis, szerelem (Crazy Stupid Love) került bemutatásra Emma Stone, Ryan Gosling, Julianne Moore és Steve Carell főszereplésével, s ez a vígjáték is az előbb említettekhez hasonlóan érdekelte a közönséget: 19,3 millió dollárt hozott péntektől vasárnapig, az első hivatalos hétvégi becslések szerint.


A film kampánya mindössze áprilisban kezdődött el és májusban költött rá legtöbbet a gyártó Warner Bros., hiszen majdnem mindegyik tévésorozat évadzáró epizódja közben lehetett látni a komédia tévés spotját, mely a szokásostól eltérően jóval hosszabb volt. Ennek a stúdió elmondása szerint az volt az oka, hogy a nézőket megismertessék a film több történetszálával, hogy azok lássák, nem csak egypoénos, pár szóval elmagyarázható "Jim Carrey pingvineket kap" vagy "Kevin James és a beszélő állatok"-típusú sztorival lesz dolguk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!