Szekeres Viktor

Zabálják a Hupikék törpikék 3D-t

Úgy tűnik, hogy Hollywoodban ezúttal is igazolódik a papírforma, hiszen a Hupikék törpikék korrekt nyitónapi eredményt produkált Hollywoodban. Igaz, egyelőre az Alvin és a mókusok szintje meg elérhetetlen messzeségben van.

Manapság ismét meglehetősen népszerűek az olyan családi filmek, amelyekben a hús-vér szereplők mellett animált állatok vagy egyéb lények láthatóak. Elég csak az Alvin és a mókusokra gondolni, a Maci Lacira, a Hoppra vagy a nemrég bemutatott Mr. Popper pingvinjeire - a nem feltétlenül csak gyerekeknek szánt alkotások közül pedig természetesen az Avatar az egyik legismertebb képviselője a hibrid élőszereplős-animált alkotásoknak.


Amerikában a műfaj legújabb képviselő a Hupikék törpikék (The Smurfs), mely pénteki premierrel került bemutatásra - nekünk augusztus 25-ig kell várnunk arra, hogy végre ismét láthassuk Törpapát, Okoskát vagy Törpillát. Bár még közel sincs vége a pénteki napnak, előzetes bevételi előrejelzések már vannak, s a Deadline információi alapján ezek szerint a Neil Patrick Harris főszereplésével készült Hupikék törpikék-mozifilm jó teljesítményt nyújtva pénteken 10 millió dollár bevételt hozhat, s a teljesen hétvégére 29 milliós eredmény várható.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Yutani #12
    Nyilván ironziált. Tudod, az a dolog a ceruzával... :D
  • Yutani #11
    Az a baj, hogy a gyerekekkel minden ilyen szart meg lehet etetni, a szülők meg kénytelenek elvinni őket a moziba. A minősítésedet pedig figyelmen kívül hagyom, mert kultúrlények lennénk, vagy mi a szar.
  • zetortraktor #10
    "Most ezt zabálják 25 milliós hétvégi eredménnyel,a Cowboyok és Űrlények meg csalódás a 40 millió körüli eredménnyel?Akkor hogy is van ez?"

    Te tényleg ennyire buta vagy, hogy nem tudod a választ a kérdésre? Most komolyan, gondolkozz már egy kicsit.
  • kerge30 #9
    Most ezt zabálják 25 milliós hétvégi eredménnyel,a Cowboyok és Űrlények meg csalódás a 40 millió körüli eredménnyel?Akkor hogy is van ez?Nem tudom miből gondolják Amerikában,hogy az embereknek feneketlen a pénztárcájuk,de viszonylag erős a mezőny mostanában-legalábbis mennyiségileg- és szerintem kifogytak az emberek tartalékai.
  • tmk #7
    A törpök Aprajafalvába valók nem New Yorkba, remélem a 2. részben ők fogják megmenteni a földet egy idegeninváziótól
  • kanduhr #6
    Hát erről tényleg üvölt, hogy egy rakás szar. Teletabbi film nem lesz? ...
  • kadar1 #5
    Nekem ez nem "aranyos". Ez egy vacak. Az eredeti rajzfilm az "aranyos" volt.Azért mert amcsi attól még minden szemetet nem fognak lenyomni a torkomon.
  • portable #4
    De benne van Neil Patrick Harris!
  • Ender Wiggin #3
    kalapos bameg, leköcsögözöd csípőből, mikor igaza van. A törpök utoljára akkor voltak "aranyosak és viccesek", mikor még rajzfilmen ugráltak. Ez a hálivúdiasított szar tényleg pusztító, ezt viszont jól látod.
  • kalapos01 #2
    Ja. Pusztuljanak a 6-10 éves gyerekek, akik (nekik) aranyos és vicces mesét mernek nézni. Kicsit vagy csak köcsög, ez a szerencse.