Szekeres Viktor

A nyár legnépszerűbb képregényfilmje megérkezett

A Thor korrekten szerepelt a mozikban, az X-Men: Az elsők csalódást okozott, a Zöld Lámpás megbukott. A most debütáló Amerika Kapitány-film úgy tűnik, hogy nagyjából a Thor nyomdokaiba fog lépni.

A Comic Con ide vagy oda, a mozik nem zártak be, ráadásul olyan nagyformátumú film került bemutatásra Amerikában, mint a nálunk augusztus negyedikére időzített Amerika Kapitány: Az első bosszúálló (Captain America: The First Avenger), mely idén a legtöbb képregényrajongót indította be. Legalábbis a bevételi adatokból ez a következtetés szűrhető le.

A Disney a pénteki bevételek alapján azt valószínűsíti, hogy legalább 60 millió dolláros hétvégét fog produkálni a film Amerikában, de a Dealine értesülései szerint a végeredmény még a 66 millió dollárt is elérheti, ami azt jelentené, hogy Amerika kapitány jobban debütálna, mint a 65,7 milliós starttal büszkélkedő Thor. A film pénteki nyitánya nagyjából 26 millió dolláros volt, s ehhez még 2000 mozikból 4 millió dollár jön a csütörtök éjszakai vetítésekből, márpedig a nyári eddigi képregényfilmjei, a Zöld Lámpás, az X-Men: Az elsők, valamint a Thor "csak" 3,25-3,5 milliós bevételt hozott az éjszakai órákban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tibisan #1
    érdemes a zöld sámfást megnézni ?
    vagy nincs akkora szar, mint a thor volt ...