Szekeres Viktor

Jól szerepel a Csak szexre kellesz feldolgozása Justin Timberlake-kel

Természetesen szó sincs arról, hogy máris elkészült volna a Csak szexre kellesz remake-je, mindössze az a helyzet, hogy szűk fél éven belül két, érdek nélküli szexuális kapcsolatra építő romantikus komédia is a mozikba került.

Újabb korhatáros komédia mutatkozott be jól Amerikában. Pénteken került bemutatásra a Friends with Benefits című film, melyet mi szeptember 22-től láthatunk Barátság extrákkal címen, természetesen szinkronizálva. A Justin Timberlake és Mila Kunis főszereplősével készült alkotás első hétvégéjén 18,6 millió dollár bevételt termelt, s ezzel az Amerika kapitány: Az első bosszúálló, valamint az új Harry Potter mögött a harmadik helyet szerezte meg a hétvégi amerikai toplistán.


Az Észak-Amerikában 2926 mozi 3500 vásznán bemutatott Friends with Benefits nem sokkal maradt alul a Csak szexre kellesz 19,7 milliós nyitányával szemben, holott Natalie Portman és Ashtin Kutcher a filmes szakmában azért nagyobb neveknek számítanak, mint a Timberlake-Kunis duó. A felmérések szerint egyébként Friends with Benefits nézőinek 62%-a volt nő (ez az arány a Csak szexre kellesz-nél 70%-os volt), és a közönsége is fiatalabb volt, hiszen míg az "elődnél" 60% volt a 25 éven felüli nézők aránya, addig itt csak 56%.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • m minnifield #5
    én símán csak irígy vagyok rá, marha jó csajokat dughat, ha holnap kedve szottyan leugrani monte carloba akkor felül a gépre és már repül is, annyi pénze van, hogy az orrát is százdollárosba fújja...irígykedem na, dehát ha felemelném a hájas picsámat talán még én is lehetnék szupersztár. de nem teszem, jobb itt faszkolódni a billentyűzet mögött, kényelmes ez így... :D
  • Ender Wiggin #4
    snl? abban az ugye az a műsor, melyben rengeteg komikusként csapnivaló ember is fellép?
    az a helyzet, hogy ha leszámítom az irritáló fejét és az ultrahangot, amin megszólal, vagy a csupán kétféle arckifejezést, amire képes, akkor is ott van a személyes nemtetszés joga.
    persze a tudálékos, "mindenkinek megmondom a tuttit", kioktatás részedről állandó, de ez benne van.
  • winnie #3
    az a helyzet, hogy eddig mindig ment neki. ez mondjuk nem lett túl jó, de mind mozifilmjeiben, mind az snl-ben komikusként, abszolút hibátlan. persze a divatf*ka állandó, de ez benne van.
  • Ender Wiggin #2
    A kappanhangú köcsög színészkedni próbál, de csak arra futja, hogy megdugja az összes partnernőt. Szuper.
  • portable #1
    Jó a cikk címe.