Szekeres Viktor

Megjött az amerikai Tetovált lány igazi előzetese

Hivatalos formában is felkerült a netre A tetovált lány amerikai adaptációjának első előzetese. A hírek szerint a film, miképp a svéd verzió is, a regényt fogja alapul venni, így természetesen a forgatás helyszíne is Svédország.

A Columbia Pictures hivatalosan is bemutatta David Fincher új filmjének, A tetovált lánynak (The Girl with the Dragon Tattoo) az első, kedvcsináló előzetesét. A teaser nagyvonalakban hasonlít arra az előzetesre, mely pár napja került fel a YouTube-ra kamerás forrásból, de míg az korhatáros volt, a mostani a széles közönségnek szól, így pár húzós snittet vélhetően lecseréltek benne.


A Daniel Craig, Rooney Mara, Christopher Plummer, Stellan Skarsgard, Steven Berkoff, Robin Wright, Yorick van Wageningen és Joely Richardson főszereplésével készült filmet Amerikában karácsonyra, egész pontosan december 21-re időzítette a stúdió, itthon egy hónapot várnunk kell, hogy láthassuk. A film alapja a 46 országban megjelent és 50 millió példányban értékesített Millennium-trilógia első kötete adja.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #4
    Ezt is Svédországban forgatják, egy sokkal jobb rendező. Csak jobb lehet. Elég vicces lenne, ha pont egy ismeretlen dánnál fele Hollywood nem tudna jobb filmet csinálni az alapanyagból.

    Salander más kérdés.
  • Bhalage #3
    ez a Daniel Craig akkora egy baltaarcu fasszopo...

    amugy az eredeti film hihetetlen hangulatosra sikeredett, bejonnek a sved homezok! salander is aribari volt, szal sztem annal mar csak rosszabb lehet.

    fasznak kellett remake, de most komolyan
  • koschwarz #2
    Érhet meglepetés, ha már láttam a svéd verziót?...

    ...és olvastam a trilógiát?

    nem hinném
  • ffxi #1
    Érhet meglepetés, ha már láttam a svéd verziót?