Szekeres Viktor

Itt a Frászkarika ijesztő előzetese

Újabb klasszikus horror feldolgozását készítette el Hollywood, ezúttal az 1985-ös Frászkarikából próbálnak kihozni többet, mint annak idején sikerült. Ebben az egyik eszköz a 3D lesz.

A DreamWorks Pictures pár napja megjelentette a Frászkarika (Fright Night) első plakátját, mely kíséretében a film előzetesét is felpakolta a netre. A Plasztik szerelem és az Anyámon a tanárom rendezőjének, Craig Gillespie-nek a filmje olyan színészeket vonultat fel a főbb szerepekben, mint Anton Yelchin, Colin Farrell, Christopher Mintz-Plasse, David Tennant, Imogen Poots és Toni Collette.


Az 1985-ös Tom Holland-horror feldolgozása augusztus 19-én kerül bemutatásra Amerikában, a hagyományos, 2D-s verzió mellett a 3D-s változatot is meg lehet majd tekinteni a multiplexekben, igaz magasabb helyárak mellett. A hazai premier időpontja augusztus 18-a, vagyis a Fórum Hungary világpremierben gondolkodik.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • BlueRain #11
    mondasz valamit:-)
  • winnie #10
    "Ebben is az egyetlen jó dolog a nők, nameg Colin Farrell lesz, "

    akkor hány jó dolog lesz benne? a nők az öt, farrell hat...
  • BlueRain #9
    Ebben is az egyetlen jó dolog a nők, nameg Colin Farrell lesz, hasonlít is Chris Sarandon Jerry Dandrige az eredetiből, de a remake egyébként az eredetihez képest übersz@r lesz. Önálló filmként viszont egyáltalán nem lenne rosssz, ha nem hivatkozna a 85-ös elődjére. Stephen Geoffreys Ed Thomson szerepében pedig felülmúlhatatlan volt, a remakeben meg ki az a kölyök? Úristen. Az a baj, hogy szinte az összes mai film pusztán a látványvilággal akar elérni valamit, minden mást elhanyagol. Az eredetiben van valami, ami miatt többször is meg tudtam nézni, pedig nem komálom a vámpíros filmeket, túl sok van már belőle, sablon sablon hátán, a frászkarika és a 91-es drakula a legjobbak. Ez a remake viszont megint a 3d-s moziból fog többet kaszálni, nameg a látványvilággal. Régen nem ez volt a főszempont, dehát változnak az idők. Lehet, hogy én vagyok lemaradva?:-)
  • tmk #8
    Tetszett...meg fogom nézni. Colin Farrell-nek jól áll ez a szerep
  • Zombee #7
    Talán mert az eredeti horrorvígjáték volt.
  • Wittgen #6
    Az eredeti filmek tetszettek, inkább találtam azokat viccesnek, mint rémisztőnek/horrornak.
  • chuky123 #5
    Tinihorror
  • pokolfiu #4
    ez valami vámpíros f@szsg?
  • Zocsi #3
    Popcorn.
  • Grodt #2
    Nem szeretem a horrorokat, de szerintem ez megnézem:D