Újabb európai sikerfilm kap hollywoodi feldolgozást
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"másolni mindig is könnyebb út volt mint valami úja(bba)t létrehozni. "
ez nagy tévedés. nem mindig. legtöbbször nem könnyebb.
ez nagy tévedés. nem mindig. legtöbbször nem könnyebb.
"Pl. a Halálos temetés is amibõl csináltak egy niggeres szart teljesen feleslegesen."
megnézted? akkor már megérte megcsinálni nekik.
megnézted? akkor már megérte megcsinálni nekik.
Ez az elsõ remék, amire azt mondom akár érdemes is lehet. Az alapötlet tök jó volt és a kivitelezés is, de a történet fõleg a vége idegesítõen gagyi. Ha azon mókáznak egy keveset amcsiknál, akkor akár nagyon jó kis film is kikerekedhet belõle.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
+1
másolni mindig is könnyebb út volt mint valami úja(bba)t létrehozni.
másolni mindig is könnyebb út volt mint valami úja(bba)t létrehozni.
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Hát így sajnos, ott van Pl. a Halálos temetés is amibõl csináltak egy niggeres szart teljesen feleslegesen. Persze ha nincs saját ötletük másét is el lehet adni jó pénzért de szerintem szánalom az ilyen
marhaság ennek halivudi feldolgozást csinálni, pont a lényege veszne el
bár ez már csak így szokott lenni...
bár ez már csak így szokott lenni...
A BWP nagyon nem tudott lekötni, max idegesíteni tudott, ezzel ellentétben. 😄 A nyelv és a történet és a komplett mitológia ami szerepel a filmben "hihetõvé" tette a dolgot. Volt pár poénos jelenet, bár tény hogy azt sem annak szánták. 😄
Nekem ilyen volt a "lovag a hídon", a "keresztény szag", és a "a muzulmán jöhet? ; nem tudom..." 😄
Nekem ilyen volt a "lovag a hídon", a "keresztény szag", és a "a muzulmán jöhet? ; nem tudom..." 😄
Nagy marhaság, képileg az egész a Blair Witch Project-re hajaz
Im beginning to have less and less interest in what you think is possible or impossible. (Dr. Strangelove)
ha raktak volna bele pár poént, akkor jó vígjáték lett volna. vagy lett volna félelmetesebb, így szerintem elég semmilyen volt.
Nagyon jól sikerült filmecske.Remélem találnak egy nagyon jó karaktert a vadász szerepére,mert a norvég fickó zseniális a dörmögõ hangjával és az anyanyelvével:-)