10
-
winnie #10 "másolni mindig is könnyebb út volt mint valami úja(bba)t létrehozni. "
ez nagy tévedés. nem mindig. legtöbbször nem könnyebb. -
winnie #9 "Pl. a Halálos temetés is amiből csináltak egy niggeres szart teljesen feleslegesen."
megnézted? akkor már megérte megcsinálni nekik. -
Hoz_Hun #8 Ez az első remék, amire azt mondom akár érdemes is lehet. Az alapötlet tök jó volt és a kivitelezés is, de a történet főleg a vége idegesítően gagyi. Ha azon mókáznak egy keveset amcsiknál, akkor akár nagyon jó kis film is kikerekedhet belőle. -
#7 +1
másolni mindig is könnyebb út volt mint valami úja(bba)t létrehozni. -
tomboy013 #6 Hát így sajnos, ott van Pl. a Halálos temetés is amiből csináltak egy niggeres szart teljesen feleslegesen. Persze ha nincs saját ötletük másét is el lehet adni jó pénzért de szerintem szánalom az ilyen -
gombabácsi #5 marhaság ennek halivudi feldolgozást csinálni, pont a lényege veszne el
bár ez már csak így szokott lenni... -
Szefmester #4 A BWP nagyon nem tudott lekötni, max idegesíteni tudott, ezzel ellentétben. :D A nyelv és a történet és a komplett mitológia ami szerepel a filmben "hihetővé" tette a dolgot. Volt pár poénos jelenet, bár tény hogy azt sem annak szánták. :D
Nekem ilyen volt a "lovag a hídon", a "keresztény szag", és a "a muzulmán jöhet? ; nem tudom..." :D -
noland #3 Nagy marhaság, képileg az egész a Blair Witch Project-re hajaz -
#2 ha raktak volna bele pár poént, akkor jó vígjáték lett volna. vagy lett volna félelmetesebb, így szerintem elég semmilyen volt. -
kerge30 #1 Nagyon jól sikerült filmecske.Remélem találnak egy nagyon jó karaktert a vadász szerepére,mert a norvég fickó zseniális a dörmögő hangjával és az anyanyelvével:-)