Szekeres Viktor

Megérkezett a Conan, a barbár legújabb előzetese

A legújabb Conan-előzetes alapján minden bizonnyal már mindenki meg tudja ítélni, hogy kedvére való film lesz-e az akció-fantasy, melyet Amerikában augusztus 19-én mutatnak be a mozikban.

Megérkezett Marcus Nispel Conan-rebootjának, a Conan, a barbárnak (Conan the Barbarian) a legújabb előzetese, mely 134 másodpercet szánt a gyártó stúdió. A film paraméterei továbbra is változatlanok, a bemutatóra augusztus 19-én kerül sor Amerikában, arról azonban továbbra sincs hír, hogy itthon mikor élvezhetjük a kimmériai hős legújabb kalandozásait.


A Jason Momoa, Rachel Nichols, Stephen Lang, Rose McGowan, Ron Perlman és Bob Sapp főszereplésével Bulgáriában forgatott fantasy-akciófilm sokak örömére konvertálásra került, így némi plusz pénz ellenében 3D-ben is megtekinthető lesz, míg a régimódi nézők természetesen két dimenzióban is megnézhetik, hogy a jelenleg a Trónok harcában vitézkedő Jason Momoa a jobb Conan, vagy Arnold Schwarzenegger.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Nethyrrea #21
    triple H kellett volna ide conannak :D
  • Jaffa 2843 #20
    Ronon Dex :D

    egyébként ki van gyúrva, csak a srác vagy 2,50 magas :D

    láttunk már nagyon jó előzetest egy rakat szar filmez, és talán fordítva is.. de a végén ugyis a teljes film utáni tapasztalat a mérvadó
  • opeca #19
    Nem kell A kategóriás színész, csak legyen valami fizimiskája. Engem ezek a grimaszolások meg kifestett szemek egy B kategóriás filmre emlékeztetnek. Pl. a Conan tévésorozatra.

    Az meg, hogy ez a csávó ki van gyúrva, hááát, az azért erős túlzás. Szerintem egyáltalán nem illik a szerephez ez az ember. Ennél egy sokkal karakteresebb, erősebb és rondább fejű emberkét kellett volna találni.

    Egyszerűen meglátom ezt a fószert és a hátra olajozott hajával, a kifestett szemével, a szedett szemöldökével, a hülye grimaszaival és a hab testével, és egyszerűen már elúszik a beleélésem abba, hogy ez itt egy barbár.

    De érdekes, hogy pl. a mellékszereplők azok már el vannak találva. Azok már megfelelően rondák és csapzottak.
  • kakaoskalacs #18
    BARBARIAAAAAAAAAAAAAAAAN
  • Axlkenobi #17
    Engem kellemesen meglepett az előzetes. A '82-es első filmnek óriási rajongója vagyok, de a haloványabb másodikat is szeretem. Az új részt erős fenntartásokkal kezeltem, részben Momoa miatt is, de ez az előzetes számomra kellemes meglepetés.

    Azt ígéri, amit előzetesen várok is tőle: klassz látványt, sok-sok kardozást és kalandot. Ami Momoát illeti a kezdeti ellenérzéseim is megváltoztak, egészen jól áll neki a szerep így az előzetes alapján, noha az erőltetett grimaszolás szerintem is sok.

    Mindenesetre megelőlegezzük neki a bizalmat, aztán majd eldől, hogy milyen is lett. Én adok ennek a filmnek is egy esélyt.
  • bmw #16
    Atlantisban En is birtam de hat erre inkabb swarci.:)
  • Bulics #15
    Hát ez sz*r lesz!
  • Wlanseraf #14
    Nem rossz ez, de még mindig azt mondom hogy Rock kellett volna ebbe:D
  • Datas #13
    Kicsit fura így csupasz képpel ez a Momoa. Neki jól áll a szakál és úgy is szoktuk meg. Ezen kivül a kinézetén még egy pár apróság zavar. Pl. az a szoknyaszerű bő gatya... az nem tetszik, na és hol a hajpánt ? :) Na, lehet röhögni, hogy mikkel foglalkozok :)
  • cateran #12
    Talan az miatt, (micsoda agymunka kell a kikovetkezteteshez...) hogy a "kockaknak" nem magukhoz kell hasonlitaniuk, hanem a kitalalt figurahoz es az elodjehez...De gondolom ezt nem nagyon ered fel esszel...