Szekeres Viktor

Thor legközelebb Hófehérkét veheti célba

A Thor főhőse, Chris Hemsworth is beszállhat a Snow White and The Huntsmen című Hófehérke-adaptációba, melyben a főhősnő mentorát alakítaná, aki megtanítja őt arra, hogy védje meg magát.

A Heat Vision információi szerint a Thort alakító Chris Hemsworth lehet a Snow White and The Huntsman (Hófehérke és a vadász) férfi főszereplője. A Kristen Stewart és Charlize Theron főszereplésével készülő film férfi főszerepével (a vadász) kapcsolatban korábban már felmerült Viggo Mortensen, Michael Fassbender, Hugh Jackman és Joel Edgerton neve is.

A Snow White and the Huntsman a klasszikus mese adaptációja lesz, mely természetesen tartalmazni fog pár csavart is, többek között azt, hogy a vadász szerepét kiemelik benne a készítők. Az eredeti történetben a vadászt utasítják arra, hogy vigye Hófehérkét az erdőbe és végezzen vele. Az új változatban a vadász mentorként fog funkcionálni, harcra és a túlélés fortélyaira tanítja meg a főhősnőt. A film premierjére 2012. december 21-én kerül sor.

Ezt a Hófehérke projektet nem szabad összekeverni a Tarsem Singh-féle Hófehérkével, melyben Julia Roberts fogja alakítani a gonosz királynőt és Lily Collins bűjik a címszereplő karakter bőrébe.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • jackoneill90 #5
    nem nagyon kötött le. néhány szóval: ez nem nagy durranás
  • nessboth #4
    PEdig pont az első fél óra a legjobb...
  • kalapos01 #3
    Csórikám nem bírta kivárni idegekkel, míg valami értelmes, nézhető verzió jön belőle, ő a kamerásra akadt recskázni. Ha már ilyen béna, hogy letölti, akkor nem tök mindegy, hogy most vagy fél év múlva nézi meg?
  • Mister #2
    kikapcsoltad a mozit?! ;) :D
  • maxy182 #1
    Isten látja lelkem, én megpróbáltam végignézni a Thor-t, de nem ment... A feléig jutottam és inkább kikapcsoltam...