Szekeres Viktor

Itt a Conan, a barbár első előzetese

A Conan első videóanyaga lehet, hogy csalódást fog okozni egyeseknek, ugyanis a marketingesek úgy döntöttek, hogy még nem fedik fel az összes lapjukat majd fél évvel a premier előtt.

A Yahoo! Movies-nak köszönhetően végre napvilágot láttak az új Conan, a barbár (Conan the Barbarian) képsorai. Az első előzetes egyelőre még csak egy kedvcsináló teaser, mely nem sokat mutat, inkább csak sejtet. de legalább látjuk mozgásban is az új Conant, az őt alakító Jason Momoa meg is szólal.


Az amerikai mozikat 2D-ben és 3D-ben augusztus 19-én támadja le Conan, az viszont nagy kérdés, hogy mi mikortól láthatjuk, ugyanis a filmnek, a többi nagy nyári próbálkozással ellentétben még nincs meg a hazai premierdátuma. A Marcus Nispel által rendezett alkotásban, melyet Bulgáriában forgattak, egyébként a főszereplőn kívül is láthatunk ismert arcokat, hiszen többek között az Avatarban látott Stephen Lang, maga Hellboy, azaz Ron Perlman és Bob Sapp is szerepelni fog.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • endrev #38
    Az a vicces, hogy egy 2005-ös Stargate Atlantis epizódban, ahol is Ronon Dex-et alakította, egy másik főszereplő az egyik dialógusban "leconanozta" őt.. :D
  • cateran #37
    Nem rossz:D Bar nalam a palmat meg anno valamelyik tv ujsag Star Wars leirasa vitte..vmi ilyesmi volt,hogy "Luke es baratai elindulnak,hogy megmentsek a Foldet"
  • cateran #36
    Conan vilagaban Schwarzenegger a nyerobb...Momoa inkabb valami tolvajfelenek menne el ezzel a felepitessel (mar az atlag Conan kepregenyeket alapul veve)
  • sanyicks #35
    conan a bankár
  • Yutani #34
    A kérdés a következő: egy szétgyúrt alpesi tehénpásztor vagy egy természetesebb testalkatú hawaii szörfösgyerek a hitelesebb Conan?

    Szerintem Momoa vademberes karaktere jobban illik a barbár szerepéhez, de persze ha a Conan nevet kimondjuk, mindenkinek Schwarzi szögletes képe ugrik be a négyzetméteres mellizmokkal.

    Adjunk Momoának egy esélyt, hátha lesz olyan jó, mint az eredeti.
  • cateran #33
    En latom rosszul vagy tenyleg lila kard van a kezeben?:S Meg 1 papirvago kes ha jol latom...vagy tortaszeletelo?:S
  • MsUser #32
    http://2.bp.blogspot.com/_cLmFuhOAIao/TCE1hYJtR0I/AAAAAAAAHUI/4HI_Wq5e5kM/s1600/Jason-Momoa-Conan-The-Barbarian-Picture.jpg
    http://brusimm.com/wp-content/uploads/2011/03/Jason-Momoa-as-Conan-the-Barbarian.jpg

    Kicsit TV sorozat beütése van a képek alapján :(
  • MsUser #31
    A film kedvéért vastagított, de bele kell húznia hogy elhitesse hogy ő a kemény barbár, talán CGI-vel is rásegítenek és zseniális rendezéssel, akkor lesz olyan jó mint az eredeti CONAN.
  • Daell Drow #30
    Na hir halatan le is kaptam a 2 conan filmet, az elsot most neztem meg. Es meg ma is egesz jo, annak ellenere hogy mar 30 eves lesz a film.

    Tobben emlitetek a zenet, nos az tenyleg kiemelkedo, es vegig ott van a film alatt.
    Arnold tokeletes erre a szerepre, momoa-t nem tudnam ide elkepzelni.
    Na megyek megnezem a masik conan-t is.
  • Garou #29
    De nehéz lesz megugrani, és nem azért, mert Arnie annyira jó színész lenne...

    Tessék, megmondja a tutit: Mi a legjobb az életben?

    Na, róla elhiszem, hogy felkatonázna és a reggeli bögre sör mellé megenne, pedig csak néz. Momoa pedig vicsorogva, meg "lentről nézek felfelé" beállással próbál húdekeménynek látszani. Plusz egy Conan film NE legyen reális, ott egy 3 méteres óriás fazon rezzenéstelen arcvonásokkal kaszaboljon le egy falut! Hiba volt nekiállni, szerintem is az öreg Arnold kellett volna ide.