Szekeres Viktor

Péntektől moziban az év legkevésbé várt filmje

Valószínűleg nagyítóval kellene keresni az olyan mozizókat, akik leginkább az Arthur, Russell Brand-féle feldolgozását várják az idei mozifilmek közül. Az első kritikák szerint a papírforma igazolódik a remake-kel.

Eljött az idő, április nyolcadikán Amerikában bemutatásra kerül a híres, Dudley Moore főszereplésével készült Arthur harmadik évezredbeli feldolgozása, az... Arthur. (Mi szerencsére egészen június kilencedikéig megússzuk a filmet, mely itthon Arthur, a legjobb parti címmel kerül bemutatásra az Intercom jóvoltából.) A modern verzió léha örökösét a mostanában egyre inkább felkapott Russell Brand fogja alakítani. Az elsőfilmes Jason Winer filmjében Brand partnerei Helen Mirren, Jennifer Garner és Greta Gerwig lesznek.


Cseppet sem meglepő módon az első kritikák lehúzták az Arthurt, azonban tegnap már pozitív töltetű vélemény is megjelent az amerikai sajtóban, így jelenleg, a kritikaösszesítő RottenTomatoes oldal felmérése szerint 7%-on áll a film, ami azt jelenti, hogy az eddigi 15 írásból 1 tartotta jó filmnek az Arthurt, míg 14 szerint nem sikerült valami fényesen.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sephi #1
    A trailer szerint ez egy gyalazas lesz. Az eredeti Arthur nekem az egyik kedvenc filmem volt, nagyon szeretheto karakterekkel es kellemes sztorival...

    Nem tudom felfogni miert kell ezt ennyire elcseszni...