11
-
BlueRain #11 mondasz valamit:-) -
winnie #10 "Ebben is az egyetlen jó dolog a nők, nameg Colin Farrell lesz, "
akkor hány jó dolog lesz benne? a nők az öt, farrell hat...
-
BlueRain #9 Ebben is az egyetlen jó dolog a nők, nameg Colin Farrell lesz, hasonlít is Chris Sarandon Jerry Dandrige az eredetiből, de a remake egyébként az eredetihez képest übersz@r lesz. Önálló filmként viszont egyáltalán nem lenne rosssz, ha nem hivatkozna a 85-ös elődjére. Stephen Geoffreys Ed Thomson szerepében pedig felülmúlhatatlan volt, a remakeben meg ki az a kölyök? Úristen. Az a baj, hogy szinte az összes mai film pusztán a látványvilággal akar elérni valamit, minden mást elhanyagol. Az eredetiben van valami, ami miatt többször is meg tudtam nézni, pedig nem komálom a vámpíros filmeket, túl sok van már belőle, sablon sablon hátán, a frászkarika és a 91-es drakula a legjobbak. Ez a remake viszont megint a 3d-s moziból fog többet kaszálni, nameg a látványvilággal. Régen nem ez volt a főszempont, dehát változnak az idők. Lehet, hogy én vagyok lemaradva?:-) -
#8 Tetszett...meg fogom nézni. Colin Farrell-nek jól áll ez a szerep -
#7 Talán mert az eredeti horrorvígjáték volt. -
Wittgen #6 Az eredeti filmek tetszettek, inkább találtam azokat viccesnek, mint rémisztőnek/horrornak. -
chuky123 #5 Tinihorror -
pokolfiu #4 ez valami vámpíros f@szsg? -
#3 Popcorn. -
Grodt #2 Nem szeretem a horrorokat, de szerintem ez megnézem:D -
#1 De imádtam mindkét(lehet volt aztán több is) részét régen .Mondjuk mai szemmel már nevet rajta az ember,akkor tele volt a gatya XD