Szekeres Viktor

Újabb látványos scifi előzetese érkezett meg

A Prodigies című scifi minden bizonnyal azok szívét fogja megdobogtatni leginkább, aki odavannak a szuperképességgel rendelkező emberekről szóló történetekért. A francia film májusban kerül a közönség elé.

Felkerült a netre az Antoine Charreyron által rendezett Prodigies első előzetes, mely ahogy a címéből is kiderül, csodagyerekekről fog szólni. A francia animációs scifi trailere egyelőre csak franciául érhető el, azonban a sztori iránt nem érdeklődő, inkább a látványt előnybe részesítők számára már az animáció stílusából is egyértelművé fog várni, hogy a várós vagy a felejtős kategóriába helyezik-e a filmet.


A Prodigies története New York-ban játszódik és öt tinédzserről szól, akiknek keményen ellátják a baját. Azonban ezek a tinédzserek egyáltalán nem átlagosak, hanem csodagyerekek. Az őket ért trauma hatására egyesítik erejüket és elméjüket, hogy a városon, valamint a világon bosszulják meg a velük történteket. Tervükről csak egy hatodik csodagyerek tud, aki annak idején összehozta őket. Ő az egyetlen, aki tehet valamit az apokalipszis elkerülése ellen.

Antoine Charreyron animációja már több éve készül és meglehetősen sötét története miatt a fiatalabb közönségnek nem is igazán ajánlott. A Prodigies premierjére május 25-én kerül sor Franciaországban. 3D-ben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #11
    Szerintem oltári jól néz ki, se a látvánnyal se a történettel nincs bajom.
  • fika ferenc #10
    HEROES CGI 1.0 lol
  • shenmuedc #9
    Számomra már az is nagy pozitívum hogy nem Amerikai. Az utóbbi időben szinte csak európai filmeket találtam nézhetőnek. Ettől persze még bármilyen lehet.
  • Szefmester #8
    A látványvilágával nem volt semmi bajom, csak sajnos egy kukkot nem értettem a szövegből. Nem baj.. talán majd egy emberi nyelven is meg fog jelenni a trailer. :)
  • endrev #7
    Mer' ugye pozitív történetre nem elég a Monsieur kreativitása...
  • tmk #6
    Még ha a történet érdekes is sajnos a képi világ nagyon kiábrándító...
  • TreDoR #5
    Ez mi a sz@r akar lenni? 8[
  • zetortraktor #4
    Mert a rendező így akarta? Így tudta megvalósítani? Mert ehhez ért? Azért ne legyél már ennyire sötét, hogy kikéred magadnak, hogy hogy képzel éveket dolgozni az álomprojektjén.
  • NEXUS6 #3
    Én sem értem, hogy egy komoly sztori miért igényli ezt a cartoony megvalósítást.
    15 éve még érthető lett volna, mert kb csak erre volt képes a teknolódzsi. De ma 3D-ben andzselina dzsolistól, kienurívszestől, mindenestől le lehet renderelni egy filmet úgy, hogy az jobban néz ki, mint a valóság.

    Igénytelenség/ötlettelenség/pénztelenség valszeg.
    Pl a Rennesaince, feketefehér képregényes stílusa, vagy a Kamera által, homályosan, ugyan ez csak színesben megvalósított világa jobban passzolna.
  • geronemo #2
    Az nem baj ha emlékeztet rá, mivel ez annak a könyvnek a feldolgozása. Csak ezt elfelejtette a cikkíró.