Szekeres Viktor

Durva lett a Forráskód című scifi netre felkerült első 5 perce

Egy balul elsülő vonatozással és egy rejtélyes tükörképpel indít a Forráskód című scifi. Az áprilisban érkező filmet az a Duncan Jones rendezte, aki nemrég a Holddal bizonyította, hogy nem tehetségtelen.

Nem lacafacáznak a Forráskód (Source Code) című scifi első pár percében, nem kevés emberélet vész oda pár pillanat leforgása alatt. A Yahoo! Movies segítségével a Summit Entertainment stúdió azt az utat választotta filmje reklámozásához, hogy inkább nem árul zsákbamacskát és megmutatja, hogy kezdődik a filmje. Évente pár film esetével próbálkozik ilyesmivel a magabiztos gyártó - nemrég a Rango nyitánya került ki a netre, tavaly év végén pedig a Könnyű nőcske kezdő pár perce.


Az Amerikában április elsején, nálunk április 21-én bemutatásra kerülő scifi nyitójelenete leginkább azoknak szól, akik nem akarták az előzetessel lelőni a film poénjait, ők többször is meglepődhetnek pár perc alatt és a véletlenszerű részletek kiemelésének köszönhetően talán elkezdhetik kapizsgálni, hogy miről is fog szólni a Forráskód, melyet egyébként az a Duncan Jones rendezett, aki a remek Hold című scifit is készítette.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tmk #7
    Ne felejtsük el a Deja Vu c. filmet sem...
    Majd ha RTL leadja ezt a filmet akkor talán megnézem
  • Caine #6
    Húúú ... ez komoly!
    Máris kedvet kaptam megnézni.
  • kalapos01 #5
    Jó neked, te ilyen kemény vagy, neked pár száz ember halála bakfitty.
  • BlenTen #4
    Egyáltalán nem durva számomra. A tükrös jelenetnél egyből a Quantom Leap soroztat ugrott be. Azon meg sem lepődnék, hogy ha a Next filmből is megjelenne egypár elem.
  • endrev #3
    Sirály lesz! Jó ötlet volt az első ötperc (4:29) egy előzetes helyett!
  • lordofchaos #2
    Ja, még az első másfél órát leadhatták volna.
  • JackSparrow88 #1
    Nagyon pöpec lesz :D De vajon miért miért pont a legizgalmasabb résznél szakítják meg? :)