11
  • Wittgen
    Szerintem oltári jól néz ki, se a látvánnyal se a történettel nincs bajom.
  • fika ferenc
    HEROES CGI 1.0 lol
  • shenmuedc #9
    Számomra már az is nagy pozitívum hogy nem Amerikai. Az utóbbi időben szinte csak európai filmeket találtam nézhetőnek. Ettől persze még bármilyen lehet.
  • Szefmester
    A látványvilágával nem volt semmi bajom, csak sajnos egy kukkot nem értettem a szövegből. Nem baj.. talán majd egy emberi nyelven is meg fog jelenni a trailer. :)
  • endrev
    Mer' ugye pozitív történetre nem elég a Monsieur kreativitása...
  • tmk
    Még ha a történet érdekes is sajnos a képi világ nagyon kiábrándító...
  • TreDoR
    Ez mi a sz@r akar lenni? 8[
  • zetortraktor
    Mert a rendező így akarta? Így tudta megvalósítani? Mert ehhez ért? Azért ne legyél már ennyire sötét, hogy kikéred magadnak, hogy hogy képzel éveket dolgozni az álomprojektjén.
  • NEXUS6
    Én sem értem, hogy egy komoly sztori miért igényli ezt a cartoony megvalósítást.
    15 éve még érthető lett volna, mert kb csak erre volt képes a teknolódzsi. De ma 3D-ben andzselina dzsolistól, kienurívszestől, mindenestől le lehet renderelni egy filmet úgy, hogy az jobban néz ki, mint a valóság.

Igénytelenség/ötlettelenség/pénztelenség valszeg.
    Pl a Rennesaince, feketefehér képregényes stílusa, vagy a Kamera által, homályosan, ugyan ez csak színesben megvalósított világa jobban passzolna.
  • geronemo
    Az nem baj ha emlékeztet rá, mivel ez annak a könyvnek a feldolgozása. Csak ezt elfelejtette a cikkíró.
  • Librarian
    Ritka igénytelen a megvalósítás. És nem zsigerből fikázó vagyok, de miért nem lehet egy fasza rajzfilmet csinálni, miért kell erőltetni az ilyesfajta animációt, HA NEM MEGY? A kilencvenes években tízszer szebb átvezető videók voltak PS1-es játékokra...
    A sztori meg kicsit (nagyon) a Lángeszű gyilkosok c. regényre emlékeztet. Ami nem baj, csak mondom. :p