Újabb látványos scifi előzetese érkezett meg
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem oltári jól néz ki, se a látvánnyal se a történettel nincs bajom.
HEROES CGI 1.0 lol
Számomra már az is nagy pozitívum hogy nem Amerikai. Az utóbbi idõben szinte csak európai filmeket találtam nézhetõnek. Ettõl persze még bármilyen lehet.
A látványvilágával nem volt semmi bajom, csak sajnos egy kukkot nem értettem a szövegbõl. Nem baj.. talán majd egy emberi nyelven is meg fog jelenni a trailer. 😊
Mer' ugye pozitív történetre nem elég a Monsieur kreativitása...
Még ha a történet érdekes is sajnos a képi világ nagyon kiábrándító...
aha...hát,persze...hihető volt
Ez mi a sz@r akar lenni? 8[
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Mert a rendezõ így akarta? Így tudta megvalósítani? Mert ehhez ért? Azért ne legyél már ennyire sötét, hogy kikéred magadnak, hogy hogy képzel éveket dolgozni az álomprojektjén.
Én sem értem, hogy egy komoly sztori miért igényli ezt a cartoony megvalósítást.
15 éve még érthetõ lett volna, mert kb csak erre volt képes a teknolódzsi. De ma 3D-ben andzselina dzsolistól, kienurívszestõl, mindenestõl le lehet renderelni egy filmet úgy, hogy az jobban néz ki, mint a valóság.
Igénytelenség/ötlettelenség/pénztelenség valszeg.
Pl a Rennesaince, feketefehér képregényes stílusa, vagy a Kamera által, homályosan, ugyan ez csak színesben megvalósított világa jobban passzolna.
15 éve még érthetõ lett volna, mert kb csak erre volt képes a teknolódzsi. De ma 3D-ben andzselina dzsolistól, kienurívszestõl, mindenestõl le lehet renderelni egy filmet úgy, hogy az jobban néz ki, mint a valóság.
Igénytelenség/ötlettelenség/pénztelenség valszeg.
Pl a Rennesaince, feketefehér képregényes stílusa, vagy a Kamera által, homályosan, ugyan ez csak színesben megvalósított világa jobban passzolna.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Az nem baj ha emlékeztet rá, mivel ez annak a könyvnek a feldolgozása. Csak ezt elfelejtette a cikkíró.
Ritka igénytelen a megvalósítás. És nem zsigerbõl fikázó vagyok, de miért nem lehet egy fasza rajzfilmet csinálni, miért kell erõltetni az ilyesfajta animációt, HA NEM MEGY? A kilencvenes években tízszer szebb átvezetõ videók voltak PS1-es játékokra...
A sztori meg kicsit (nagyon) a Lángeszû gyilkosok c. regényre emlékeztet. Ami nem baj, csak mondom. :p
A sztori meg kicsit (nagyon) a Lángeszû gyilkosok c. regényre emlékeztet. Ami nem baj, csak mondom. :p