Szekeres Viktor

Két büntető videó Hugh Jackman új, robotos scifijéből

Hugh Jackman robotos bokszolós filmje csak ősszel kerül bemutatásra, de a marketingesek úgy kezelik a filmet, mintha csak pár hét lenne a bemutatójáig. Ezúttal temérdek infó és két új videó a rajongók jussa.

Miközben például a májusban bemutatásra kerülő Másnaposok második részének még mindig nincs normális előzetese, addig Hugh Jackman bunyós scifijének, a Vasökölnek (Real Steel) már tavaly decemberben kijött az első komolyabb promóciós anyaga. Most pedig két új videóval gazdagodhatnak azok, akik várják a filmet.


A nálunk október hatodikán, Amerikában pedig egy nappal később bemutatásra kerülő filmhez a Dreamworks készíttetett ugyanis egy weblapot, mely a World Robot Boxing szervezetet hirdeti. A honlapról nem kevés infót is meg lehet tudni a világról, valamint a megfelelő kódok begépelésével hívható elő a mellékelt két videó is: az egyiken a The Mighty Zeus, a másikon pedig a Noisy Boy nevű robot látható.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #5
    Ejha, él és virul a diszlexia. A magyar oktatás pedig szégyenkezik.
  • DontKillMe #4
    "Ezúttal temérdek infó és két új videó a rajongók jussa. "
    öööö..hol is az a temérdek infó? Ebben a hat sorban? Két bünti videó. Melyik is, Ez a 3(!!!) másodperces? :))))))))))))))))))))))))). Vagy a 9? :))) Mondom én,hogy valakinek a valakije vagy te ott...
  • xido #3
    Transformers a ringben:)
  • lac14 #2
    Viktor magyon rá van kattanva a Másnaposokra....
  • Csaba007 #1
    A Night at the Museum rendezőjétől és a Norbit írójától? :) Vicces!