Szekeres Viktor

A tinilányok már nem kíváncsiak a farkasemberekre

Bár nem kezdett rosszul a Piroskának öltözött Amanda Seyfried új filmje, A lány és a farkas, az előzetes elvárásokat alulmúlta. Lehet, hogy a tinilányok mégsem fogékonyak a farkasemberekre?

Ezúttal nem sikerült mobilizálni a tinilányokat, csődöt mondott A lány és a farkas (Red Riding Hood) marketingkampánya, hiszen a szakértők 20 millió dollár körüli nyitóhétvégét vártak a farkasemberes filmtől, azonban a valóságban, az első becslések szerint mindössze 14 millió sikeredett ebből.


A farkasemberes tematika mellett az is vonzhatta volna a célközönséget, hogy a filmet az a Catherine Hardwicke rendezte, aki annak idején az Alkonyatot is - más kérdés, hogy a stúdió később kirúgta őt, nem rendezhette tovább a Twilight-filmeket. Egyébként a sikertelenség miatt a marketing egyrészt azért okolható, mert a kampány leginkább a "Ki a Farkas?" rejtélyre koncentrált, s nem az érzelmekre, másrészt pedig a film címe minden bizonnyal azonnal elriasztotta a tinédzser fiúkat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #5
    Ez is egy 0 nyalas semmi.....
  • cateran #4
    Sorban a jellemzokrol:
    nem,nem,nem,nem,igen,attol fugg hany eves volt mikor vampir lett belole,nem..azaz max ideig-oraig:)
    A tobbi klappol:D
    A film meg...mar a trailer alapjan megszavaztam neki 1 "letolteni sem" dijat...de biztos jo film...
  • tatish #3
    a célközönség magasról le....ja a farkasembereket, a tinilánykák nyála a metroszexuális vámpírfiúcskákra csorog , a többi - értelmes ember- meg nem kíváncsi rá, mert már a bemutatóból tudja hogy milyen lesz a film mi lesz a vége stb. klisé, sablon
  • gombabácsi #2
    A vámpírok szépek, gazdagok, szép helyen laknak (legalábbis a modernebbek), izmosak, erősek, örökké fiatalok, a jó vámpírok hatalmas önuralommal képesek úrrá lenni magukon (szexuális önuralom párhuzam). Na most ezek közül melyik igaz a farkasemberre? :) Tehát miért tetszene egy nőnek a farkasember??????
  • Nailyenugysincs #1
    Nem a farkasokat imádják hanem a "szívdöglesztő" Taylor Lautnert.