Szekeres Viktor

Besülni látszik a jelen egyik ifjú mozisztárja

Úgy tűnik, hogy nem Alex Pettyfer lesz a következő Shia LaBeouf, hiszen pár hét alatt második filmje múlta alul az elvárásokat. Most már Taylor Lautneren a sor, hogy bizonyítsa, Hollywood tudja, mi kell a tinilányoknak.

A jelen két legkeresettebb filmsztárja Alex Pettyfer és Taylor Lautner. Sokan minden bizonnyal csak pislognak a nevek hallatán, hiszen nem sok főszerepet tudhatnak magukénak, de ez az elkövetkező másfél évben változni fog, hiszen mindketten több 2011-es és 2012-es alkotás abszolút főszereplőjének számítanak. (Pettyfer nemrég 10 millió dollárt kért egy leendő szerepért úgy, hogy akkor még nem lehetett tudni, hogy a fiatal lányok beindulnak-e rá.)


Mára már kiderült, hogy Alex Pettyfer nem fogja megváltani a világot. A Negyedik című scifije csalódást okozva, az elvárásokat alulmúlva csak 19 millió dolláros nyitóhétvégét produkált Amerikában, új filmjének, A szép szörnyetegnek (Beastly) hétvégi bevételei pedig épphogy átlépték a 10 millió dollárt, amivel az a harmadik helyet szerezte meg a hétvégi amerikai toplistán. A Szépség és a Szörnyeteg történetén alapuló film persze nem lesz anyagi bukás, hiszen a 12-14 éves lányokat célba vevő alkotás mindössze 17 millió dollárból készült.

Alex Pettyfer idei harmadik fontosabb szerepe az év második felében várható, a Now című scifi-thrillerben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Merces #8
    ........viszonylag nem jött át..most kötődsz vagy viszonylag felvilágositasz a marketingjük zseniális mivoltárol, hamár viszonylag fingom sincsen........
  • zetortraktor #7
    Mindkettő film viszonylag sikeres, milyen bukásról beszélsz? Főleg, hogy arról aztán fingod nincs, hogy milyen volt a marketingjük.
  • Merces #6
    ...na most kérem , ha maga a megtestesült tinibálványisten játszott volna ezekben a filmekben akkor is bebuktak volna......egyszerűen rossz sztori ,rosszkor, rossz marketingel......
  • BlenTen #5
    Én sem vagyok oda Mr Bufi-ért, a Transformers-ben kifejezetten idegesített. De akkor is ha összevetjük Taylor Lautnerrel akkor is többet nyújtott. Alex Pettyfer-ről, még egy szót sem halottam, azt sem tudom ki az. A Twilight-ról meg annyit, hogy az első rész jó volt, nekem tetszett (nő rendezte), a többi rész egy halom konténer sz*/rt sem ér. Viktor most a tini sunciknál akart bevágódni?"


    Április brutális übermega besz*rásos, kemény, telibevert, halálosztó, végérvényesen megalázó mozi hónap lesz.
  • GG #4
    Nekem érdekesnek tűnik a film. Bár a szokásos klisék de ez a szépség és a bőrbeteg felállás nem rossz. :D
  • IMYke2.0.0.0 #3
    Szánom azt a generációt, amelyik Shia LaBeouf-ra beindul(t)...
  • Szefmester #2
    Mondjuk inkább úgy, hogy Mr Büfi elég sok filmben szerepeltették. (szerintem kevés sikerrel)
  • BlenTen #1
    Taylor Lautner -> "legkeresettebb" && "2011-es és 2012-es alkotás abszolút főszereplője"

    Az IMDB szerint mindkét évben a Twilight-ban fog szerepelni és ennyi. Halvány fogalmam sincs ki keresi ennyire, illetve milyen más filmben fog szerepelni de ennyi nyáladzás után, én csak és kizárólag egy alsószintű hollywoodi unalmas és béna vígjátékszerűségben tudnám elképzelni.

    Shia LaBeouf mindamellett, lehet hogy a tini suncik kedvence, azért jó pár nagyobb film mellett tette már le a nevét.