Szekeres Viktor

Az animáció jöhet, a gusztustalan poénok nem

Itthon, Amerikához hasonlóan a Rango lepipálta a Farrelly-testvérek által rendezett Elhajlási engedélyt, melynek kezdését a hazai mozikban még jó szívvel is csak közepesnek lehet nevezni.

Nem csak Amerikában, hanem idehaza is a Rango volt a legnézettebb film hétvégén a mozikban. Magyarországon nem Johnny Depp, hanem Nagy Ervin hangját hallhattuk az olykor meglehetősen elborult filmben, miközben a forgalmazó UIP Duna-Film számolgathatta, hogy a közönség mennyi pénzt adott ki jegyre - végül 38 834 585 forintnál álltak meg, ami 34 245 nézőt. (Ha 3D-s lett volna a film és ennek folyamányaképp a helyár, akkor az első hétvégén 50 millió forintot kasszírozhatott volna a UIP.)


Míg a Rangót 32 moziban játsszák országszerte, addig a hét másik nagyobb premierfilmjét, az Elhajlási engedélyt 30-ban. Azonban az Amerikában is csak pár napja bemutatott, itthon az Intercom által forgalmazott komédia sokkal kevésbé érdekelte honfitársainkat, amire utal egyébként a négy nagy alatt produkált 18 803 jegyeladás, mely a második helyre volt elegendő.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!