Szekeres Viktor

Itthon Nicolas Cage akcióőrülete volt a hétvége filmje

Bár Amerika már lemondott Nic Cage-ről, itthon még a hétvége legsikeresebb filmje tudott lenni a Féktelen harag. A fővárosban nem túl jól szereplő akciófilm nézőit javarészt a vidéki multiplexeknek köszönhet.

Az Intercom itthon 39 moziban mutatta be csütörtökön Nicolas Cage Amerikában kegyetlenül leszerepelt filmjét, a Féktelen haragot, s a magyar nézők a kiöregedőfélben lévő akciósztárra szavaztak. A 2D-ben mindössze 11 helyen vetített filmet ugyanis csütörtöktől vasárnapig 18 705-en látták idehaza. A nézőszám persze közel sem kiemelkedő (sőt!), azonban ennyi is elég volt a 28 millió forintos bevételhez, valamint a hétvégi országos mozis toplista első helyéhez. (A bevétel alapján a filmre eladott jegyek átlagára majdnem 1500 forint volt.)


Érdekesség egyébként, hogy a Féktelen harag leginkább a vidéki mozizóknak köszönhette a sikerét, hiszen Budapesten A király beszéde és a Fekete hattyú mögött mindössze a harmadik legnézettebb mozifilm volt, a fővároson kívül azonban tarolt a film. A Féktelen haragnak lesz ideje kifutni magát, hiszen a héten nem lesz 3D-s premier, március 17-től viszont érkezik a a Sanctum 3D.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #5
    Hahaha..hahahaha....roflol...na mindegy...gondolom vak vagy..vagy hulye...esetleg mind2...
  • Aldo Moro #4
    "kiöregedőfélben lévő akciósztárra" Azért ilyen jelzőt aggatni egy 47 éves emberre, kicsit erős. Amig Stallone 65 évesen is odateszi magát, addig Cage-nek is van még hátra egy pár jó éve.
  • kalapos01 #3
    Mondjál még ilyeneket légy szíves. Feliratkozok a komment RSS-edre.
  • lcee #2
    Azokra a filmekre mindig többen mennek amit a tvben is reklámoznak
    Esetleg ezt kellene jobban erőltetni...
  • adler30 #1
    A kurvakefélős előzetes jobb volt.