Szekeres Viktor

Készül a Több mint testőr rebootja

Alig 20 éve mutatták be Whitney Houston és Kevin Costner főszereplésével a Több mint testőr című zenés filmet, s a jogtulajdonos Warner Bros. úgy döntött, hogy elkészíti a The Bodyguard-rebootot.

A Deadline értesülései szerint a Warner Bros. rebootolja 1992-es hatalmas sikerű filmjét, a Kevin Costner és Whitney Houston főszereplésével készült Több mint testőrt (The Bodyguard). A Mick Jackson által rendezett film Amerikában 122 millió dollár bevételt hozott, amivel az év hetedik legsikeresebb filmje lett olyan alkotások mögött, mint az Aladdin, a Halálos fegyver 3 vagy a Batman visszatér. A nemzetközi siker még nagyobb volt, hiszen Amerikán kívül 289 milliós bevételt tudhatott magának a Warner.


Az új Több mint testőrt Jeremiah Friedman és Nick Palmer fogja írni, akiknek Family Getaway című akció-komédiájuk rákerült a 2010-es forgatókönyv-feketelistára. Az eredeti film története, melyet Lawrence Kasdan írt annak idején, egy titkosszolgálati ügynökről szólt, aki egy titokzatos idegen által zaklatott énekesnő megvédését kapta feladatául. Az új verzió is egy szerelmi történet lesz, azonban a testőr ezúttal egy iraki veterán lesz, akinek a sztár védelme lesz az első megbízatása leszerelését követően. Csakhogy a feladata a Twitter, a Google Maps és a TMZ világában már közel sem olyan egyszerű, mint mondjuk 20 éve lett volna.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tatish #2
    hurrá
  • Yutani #1
    Úristen! Ez most komoly?