Szekeres Viktor

Jó csaj lehet az új Vörös Szonja

Csak Amber Heard jár a producer és a rendező fejében az új Vörös Szonja-mozifilmmel kapcsolatosan, bár egyelőre még el sem kezdődött a casting folyamat, így azt sem tudni, hogy a színésznőt érdekelné-e a harcosnő szerepe.

Úgy tűnik, hogy a Nu Image és a Millennium Films jóvoltából Vörös Szonja (Red Sonja) visszatérhet a mozikba, bár egyelőre még mindig nem vehető hivatalosnak a hír. Az azonban igen, hogy jelenleg Simon West foglal helyet a kormányrúdnál, az ő vezetésével folynak az előkészületek. A Lara Croft: Tomb Raider és az Amerikában a pár hete bemutatott Mestergyilkos készítője arról álmodozik, hogy a Zombielandből ismert és a nemsokára bemutatásra kerülő Féktelen harag 3D-ben szereplő Amber Heard lesz a főszereplője. "Amber az új Vörös Szonja, csak még nem tud róla", nyilatkozta Avi Lerner, producer az Empire-nek.


A Vörös Szonját korábban Robert Rodriguez is fel akarta dolgozni Rose McGowannel a főszerepben, Doug Aarniokoski közreműködésével, de ebből végül a teaser plakát és a promóciós képek ellenére sem lett semmi. Így a rajongóknak egyelőre be kell érniük a Dynamite Entertainment képregényével, valamint az 1985-ös Arnold Schwarzenegger és Brigitte Nielsen főszereplésével készült első filmverzióval, mely a maga idejében 7 millió dolláros bevételével gigantikus bukásnak lett elkönyvelve.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • smaszi #13
    Kössz! De közben én is rátaláltam egy hasonló fizetős sitera.
  • BobMR #12
    Csemegézz: http://www.celebritymoviearchive.com/tour/name.php/3396
  • smaszi #11
    " Ez az Amber Heard pár tini filmben vetkőzött és most milyen kapós lett "

    Melyek ezek a 'tini filmek'?
    De most komolyan...
  • Waterhorse #10
    Igaz, nem is voltak azok gagyik. Csak mai 3D-s CGI vizuális orgiákhoz vannak viszonyitva. Már lassan degradálják a Betát a BR-hez viszonyítva is.

    "két totális antiszínésszel a főszerepben"
    Akkoriban is törődött ezzel a közönség?

    A fantasy filmeknek sajnos se ma, se máskor nem volt kora. Egy tucat készül belőlük, de hány címet tudnánk felsorolni? Régiből a példa muatatja, csak puskával megy. Végtelen történet, Fantasztikus labirintus meg lemarad...
    Legenda? A színész se ugrik be. Ki volt abban? Ja, Tom Cruise, pedig nagy név. de abból az időből, Mint a villám és Coctail jut eszébe mindeninek.

    A fantasy könyvben és játékokban hódít, abban indult, abban is van az otthona.
  • JSaN #9
    Kedvenc filmem volt joregen, igy utolag gagyinak tunik.
  • winnie #8
    ha a star trek és a majmok bolygója gagyi (nem az), akkor sem úgy gagyik, ahogy egy vörös szonja. ez, látva az előzetest is, azért elég zsé, két totális antiszínésszel a főszerepben (egy osztrák testépítő srác és egy dán modell csaj egy fantasy-ben, úgy kell), nem érdemes ragozni, hogy kard és varázslat, hiszen a willow tízszer, a conan is hatszor ilyen sikeres volt - mindkettő siker volt anno, a willow ma már 100M fölötti lenne, de george lucas nevével akkor sok mindent el lehetett adni.

    amúgy a 80-as évek, főleg az eleje a fantasy virágkora volt, olyan filmek voltak sikeresebbek a sonjánál (puskázok), mint a deathstalker, a legenda vagy a krull. vagy a vadak ura, hahh! az mekkora film volt. szeretném hinni, de nyilván nem volt az. nem minden film hatalmas, amiről az ember azt akarja hinni, hogy az. mindenki szeretett a gyerekkorában bődületesen gagyikat, nem kell azt hinni, hogy csak a mai fiatalság ízlése pocsék. a 20évvel ezelőttié is az volt.
  • Fresh Duke #7
    Ha nekem vetkőzne, akkor is tuti megkapna utána. :)
  • ffxi #6
    Ez az Amber Heard pár tini filmben vetkőzött és most milyen kapós lett :S
  • opeca #5
    Bukta azért volt, mert ezek a kard és varázslat filmek azért nem mozgatnak meg annyi embert. Főleg akkoriban nem. Nézd meg a Willow-ot, hatalmas film - Val Kilmer egyik legnagyobb alakítása -, mégis alig hozott profitot.
    Conan ugyanez.
  • opeca #4
    Utólag nézve, sok régi film tűnik gagyinak, pl. Start Trek, Majmok bolygója, Vörös Szonja. Csakhogy akkoriban tudod mi volt itt Magyarországon, cseh partizán-filmek...- igen, azok mentek a mozikba. Akkoriban ezek hatalmas filmek voltak. Persze nem csak hazánkban, hanem amúgy is, csak itt még ez miatt is meg volt a varázs.

    Az, hogy a technika - ami egy fantasy-nál, vagy sci-fi-nél fontos szempont - még nem állt olyan magas szinten az egy dolog, ettől függetlenül jó kis filmek voltak.