Szekeres Viktor

Itt az élőszereplős Piroska-mozifilm előzetese

Az őszi tévés verzió után tavasszal mozis Piroska-feldolgozást is láthatnak a moziba járók - már csak az a kérdés, hogy Amerikában fog-e érdekelni annyi embert a Red Riding Hood, hogy itthon is bemutatásra kerüljön.

A Warner Bros. Pictures a napokban mutatta be a Red Riding Hood című thriller első előzetesét, mely Amanda Seyfriedet, Gary Oldmant, Billy Burke-öt és Virginia Madsent lehet majd látni. Az Amerikában márciusi 11-én bemutatásra kerülő filmben Seyfried Valerie-t fogja alakítani, aki két férfi között őrlődik - miközben családi tragédia éri, hiszen nővérét a falu környéki sötét erdőkben ólálkodó vérfarkas öli meg, akihez, mint később kiderül, különleges kötelék fűzi.


A film érdekessége, hogy nemrég az amerikai scificsatorna, a Syfy is bemutatta saját Piroska-feldolgozását, a Red: Werewolf Huntert Felicia Day főszereplésével. A film október 30-án 2,06 millió nézőt ültetett le a képernyők elé, annak ellenére, hogy jóval kevesebb pénzből készült, mint a fent említett mozis verzió. A mellékelt videók Piroska két említett inkarnációját mutatja be.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • shaba23 #9
    tuti nyúlszája lesz a farkasnak és csillog a napon...
  • Papacsek #8
    Piroskát jól meg ... Ha ezt a nagymama tudná! :)
  • brodix #7
    Na menjenek már a pics*ba...
  • bmw #6
    Ez vmi romantikus dedo....
  • opeca #5
    Mi ez a sz@r?:)

    Az eddigi egyetlen jó Piroska feldolgozás a Grimm Testvérekben volt pár percig...
  • bippo #4
    Most olvasom, az elsőben is vérfarkas van. ááá.
  • bippo #3
    Anno nekem a Sigourney Weaver-es "horror"-Hófehérke tök tetszett. Egy hasonlót el tudnék képzelni ebből is.
    Hogy nem konkrét farkasember van, csak maga a gonosz, mondjuk egy fiatal lányok után kajtató sorozatgyilkos személyesíti meg. (de ahogy nézem, az első film ilyesmire hajaz)
  • Waterhorse #2
    Hát a tv-s feldolgozás előzetese jobban tetszett. A Red Riding Hodd a Twilight rajongóknak fog tetszeni. Majd biztos beleszeret a farkasba, meg lesz benne sok lihegés, ahogy az előzetesből is látszik. Ebből amúgy Tim Burton-nak kelet volna filmet csinálnia.
  • Ray78 #1
    mind2 sz@r.......