Szekeres Viktor

Jövő nyáron már Conan, a barbárt nézünk, 3D-ben

Jövő nyáron Conan 3D és Kémkölykök 4 vár minket a mozikban, 2012-ben pedig érkezik Abraham Lincoln, a vámpírvadász, valamint a 80-as évek egyik legnépszerűbb krimisorozatának mozis verziója.

Nem csak a Universal jelentette be premiereket. Kiderült, hogy a Conan, a barbár feldolgozásának a címe Conan 3D lesz, tehát a gyártó stúdió felkonvertálja a filmet, s augusztus 19-én mutatja be, amikor a Kémkölykök 3D-s negyedik része és a Frászkarika (Fright Night) ugyancsak 3D-s remake-je is mozikba kerül. A térhatású filmek szerelmesei tehát biztos nem panaszkodhatnak majd, bőven lesz választék 3D-s alkotásokból. (A Conan bemutatójának dátuma egyébként abban fogja segíteni tervei szerint a Lionsgate stúdiót, hogy kiemeljék kampányukban, hogy a filmet a The Expandables producerei részvételével készítették.)

2012. március 16-án kerül mozikba Amerikában a 21 Jump Street című tinikrimisorozat feldolgozása. (Ez volt az a sorozat, melyben feltűnt annak idején Johnny Depp.) A Sony emellett 2012. február 12-re bejelentette The Vow című romantikus komédiáját Rachel McAdams és Channing Tatum főszereplésével. A fentiek mellett a 20th Century Fox 2012. június 22-én tervezi bemutatni a 3D-s Abraham Lincoln: Vampire Hunter-t Timur Bekmambetov rendezésében.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zoliz #4
    A képen az a vézna kis puki lenne Conan?
    Bexarás hová süllyedtünk.
  • sandor8206 #3
    Conant én is várom, nem tudom miért, de egy jó kis darkos fantasy már jöhetne remélem sikerül nekik fasza filmet összehozni
  • sanyicks #2
    Conan a bankár
  • SpecterMATWRZ #1
    Bár csak az ott "Abraham Lincoln a Vámpírvadász" lenne. tuti megnézném.
    Amúgy meg. YES!!! CONAN \o/