Szekeres Viktor

A Fűrész 8 elmaradásának nagy nyertese

Jelen állás szerint nem lesz Fűrész 8 októberben, ezért több horrorfilm is megpróbálkozik az októberi fehér lyukak betöltésével. Ezek egyike A Dolog című John Carpenter-klasszikus előzményfilmje lesz.

A horrorfilmek rajongói nem csak a Sikoly negyedik része miatt várták annyira 2011. tavaszát, hanem mert a Universal Pictures akkorra tűzte ki A Dolog előzményfilmjének, a The Thing-nek az amerikai premierjét. Azonban a napokban a stúdió úgy döntött, hogy inkább a Halálos iramban-sorozat ötödik részét, az eredetileg nyárra tervezett Fast Five-ot mutatja be április végén, így a The Thing premierje egy időre bizonytalanná vált.

Azonban szerencsére nem arról volt szó, hogy a viszonylag sztármentes film nem kerül mozikba, s csak DVD-n vehetjük a kezünkbe, hiszen a Universal Pictures a Twitterén bejelentette a film bemutatójának új dátumát. A hivatalos infó szerint tehát 2011. október 14-én, a szokásos pénteki napon kerül a mozikba Matthijs van Heijningen Jr. horrorja, többek között annak köszönhetően, hogy az októberi horrornézők jó részét elcsaklizó Fűrész-sorozat jelen állás szerint nem folytatódik 2011-ben. Persze horror ettől még lesz a hónapban, egyrészt a Paranormal Activity 3 kerül bemutatásra október 21-én, másrészt 28-án a Lionsgate új horrorja, a Sam Raimi producerkedése mellett készült Dibbuk Box.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • EXPENDABLE #7
    Jövő Októberben lesz csak bemutatva a Dolog???....

    "Azonban a napokban a stúdió úgy döntött, hogy inkább a Halálos iramban-sorozat ötödik részét, az eredetileg nyárra tervezett Fast Five-ot mutatja be április végén"

    No comment! Bár végül is megértem. Egy újabb autós-nitrós fogócska még hiányzik... Mennyi bőrt tudnak még lehúzni arról is? Nyilván erre is van igény. Megértem. De hát most egy Dolog film meg egy ötödik részét élő egyre gyengébb movie.....hát nem tudom.
  • Quantumleap #6
    És a Star Warsnál mondták, hogy a Jedi visszatérrel vége? Bakker, ne keverd már a szezont a fazonnal!
  • Rotyoka #5
    Nem is tudom hogy hogyan csinálták a Star Wars sorozatot akkor...
  • BobaFett #4
    Te meg azt értsd meg hogy moziban sosincs olyan hogy biztosan befejeződött !

    horrornál maradva a péntek 13-akról 3x mondták hogy ez az utolsó rész...
  • TreDoR #3
    Én többet vártam a 7. résztől, ez olyan semmilyen volt. Na nem mintha nem lehetne folytatni a dokival.
  • Locutus51 #1
    Értsük már meg, fogjuk már fel, bármilyen hihetetlenül nehéz is, hogy N-E-M L-E-S-Z T-Ö-B-B F-Ű-R-É-S-Z-! Nincs olyan, hogy "jelen állás szerint". Befejeződött a hetedik résszel, ennyi.