Szekeres Viktor

Azonnal hatállyal felfüggesztették a Caprica sugárzását

Már jó ideje egymillióan sem nézik a Capricát, így a Syfy csatorna felfüggesztette a Battlestar Galactica előzménysorozatának sugárzását. A maradék epizódokat jövőre adják le.

A Syfy, az amerikai scificsatorna úgy döntött, hogy nem hagyja szenvedni tovább sorozatát, a Capricát, és inkább felfüggeszti annak sugárzását. Ez azt jelenti, hogy jövő héten már nem kerül adásba a széria, s az első évad még le nem adott öt epizódját csak 2011. első felében láthatja a közönség. A jelenlegi sugárzás felfüggesztése természetesen azt is jelenti, hogy hiába tervezték, nem készülhet el a Caprica második szezonja.

A Battlestar Galactica előzménysorozatának legutóbbi epizódját 820 ezren látták, ami a Syfy szintjén nagyon alacsonynak számít. A Caprica távozásával a csatorna legkevésbé nézett sorozata így a Stargate Universe lett, melyet kedden nagyjából egymillióan láttak, s ez az eredmény messze elmarad a Syfy sikeresnek számító sorozataitól, a Warehouse 13-től, a Haventől, a Sanctuary-től és az Eurekától - a valóságshow-ról és a WWE Smackdown című pankrációs műsorról nem is beszélve.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • CybeRick #12
    Az MGM csődje után már nem biztos hogy folytatódik az SGU. Jó ha elkészül a 2. évad végig. Az alacsony nézettség is ellene szól sajnos. Bár az új részek szerintem egész jók lettek.
  • kanduhr #11
    "értelmetlen komment buzi" +1 fő.
  • Zoliz #10
    Konzumhülyék
  • mynameisbence #9
    Csak a Stargate universe maradjon meg
  • shandix #8
    Nem mondod. Most őszintén van aki szereti ha a pofájába nyomják a reklámot?Megy a lövöldözés és nem látom ki lő kit, mert egy bazi nagy reklám foglalja el a képernyőt.Amúgy meg utólag nézem meg és a reklámszünetek ki vannak vágva...
  • winnie #7
    segítek. azért reklámozták, hogy nézzék a nézők. rohadjon meg a csatorna, mi?

    "kb. 7 percenként miközben megy a sorozat bejön egy ilyen bazi nagy Capricás kép"

    gondolom a reklámszünetek után.
  • Narxis #6
    Az is kasza lesz, nyugi. :)
  • shandix #5
    Nekem a Syfy - csatorna vette el a kedvem a Caprica -tól, pontosabban ahogy reklámozták. Miközben adták az SG:U -t folyamatosan volt egy felirat a jobb alsó sarokba hogy ez után a Caprica -jön de ez nem volt elég úgy kb. 7 percenként miközben megy a sorozat bejön egy ilyen bazi nagy Capricás kép ami a felület egyötödét elfoglalja és nem látod mi történik a háttérben, ezzel nálam azt érték el hogy végkép megutáltam és már csak azért sem néztem meg.
  • cstommy #4
    Engem nem érdekel ez a Caprica, csak az Stargate Universe-t haggyák meg :D
  • opeca #3
    Sorozatbuzik...