Szekeres Viktor

Egyre ütősebbek a Stargate Universe 2. évad előzetesei

Újabb és újabb előzetesek kerülnek leadásra a Syfy-on, s kerülnek fel a netre a Stargate Universe 2. évadából, s újabb és újabb, a sorozatból az első évad során kiábrándult rajongók döntik el, hogy esélyt adnak a folytatásnak.

Lehet, hogy bukás volt a Stargate Universe első szezonja, lehet, hogy a sorozat mellett kitartó nézők zöme is úgy véli, hogy nagyon gyenge az írók által összehozott végeredmény, de az biztos, hogy a scifi második szezonja előtt ismét nagy a várakozás rajongói oldalról. Ez többek között a kiadott előzeteseknek köszönhető, melyek kifejezetten biztatóra sikeredtek.


A Stargate Universe szeptember 28-án folytatódik Amerikában, egy keddi napon, ugyanis a Syfy úgy döntött, hogy péntekenként a frissen megvásárolt és a sokkal nagyobb nézettségre számot tartó WWE Smackdown című pankrációs sorozatot fogja adni. A bejáratott napot elhagyó széria számára egyébként a kedd sem számít rossz időpontnak, hiszen ekkor volt látható az elmúlt hetekben a Syfy egyik legnézettebb sorozata, a Warehouse 13.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #19
    "Mikor tanulja már meg a magyar ember, hogy az UFO-k (Unidentified Flying Object) nem beszélnek?:D"

    az ufó a köznyelvben már nagyon, nagyon régóta jelenti az idegent, a kis zöld emberkét. jó ideje elszakadt az eredeti jelentésétől.
  • Justil #18
    igazad van, ugyanakkor te is tudod, hogy kötözködsz :)

    tisztában vagyok vele, hogy az UFO kifejezés nem a kis szürke lényt takarja, hanem a tragacsot, amivel közlekedik...

    "Ha már mindenképp idegen szót kell használni a földönkívüli helyett"

    szerintem meg a legalkalmasabb szó épp az "idegen" :)
  • silent11 #17
    Jajj ne már!
    Mikor tanulja már meg a magyar ember, hogy az UFO-k (Unidentified Flying Object) nem beszélnek?:D Ez felettébb érdekes szóhasználat egy sci-fi rajongótól...
    Ha már mindenképp idegen szót kell használni a földönkívüli helyett, akkor már maradjunk az ET-nél...(extraterrestrial)
    Egyébként valóban jó ez az előzetes, de szerintem az 1.évadé is nagyon jó volt és egy csillagkapu rajongó biztos, hogy beleborzongott...
  • zboszor #16
    Nem, de Windows-os szervert futtattak, hogy meg lehetett fertőzni vírussal...
  • Justil #15
    megmondom neked őszintén, hirtelen egyet sem tudok felhozni, csak azért írtam azt, mert biztos vagyok benne, hogy aki nálam jártasabb a sci-fi területén, biztos tudna olyan filmet mondani, ami kivétel.

    most csak a hasamra csapok, Day of Independence-ben beszéltek a juefók angolul?
  • mynameisbence #14
    Mi az a kevés kivétel?
  • Justil #13
    ebben tök igazad van, ez gáz, de ezt általában minden más sci-fiben is beszopják. egyszerűen nem tudnak mit kitalálni (a kevés kivételtől eltekintve), és a zufók mindig angolul beszélnek...szomorú.
  • mynameisbence #12
    Amúgy annyiból is reálisabb ez a sorozat az előző kettőhöz képest hogy itt az a kevés idegen nem angolul beszélt(attól az egy szótól eltekintve). Mert az még talán hihető lenne hogy a goauldok amikor elvitték az embereket a földről akk terjedt el, de ők még azelőtt elhagytak minket mielőtt kialakult az angol+ több ezer év alatt sokat kellett volna változnia, de ami még szokatlanabb az hogy a pegazus és az ori galaxisban is angolul beszélnek amikről a goauldok nem is tudtak. Én csak ezen az egy dolgon akadtam fel a két sorozatban.
  • szlmcl #11
    Minden filmnek van egy "világa" amiben megvannak a szabályok, hogy mi fér még bele és mi nem. Az alapötlethez képest, hogy emberekről szól az a reális ilyen helyetben, hogy félnek, óvatosak, eltérő személyiségek eltérően reagálnak, nem bíznak egymásban stb... ehhez képest az Atlantis pl. túl "tökéletes" volt. Én így értettem.
  • Justil #10
    attól, hogy talán nem a legmegfelelőbb szavakat használta, még teljesen világos szerintem, hogy mire gondolt. a te nem érted, az a te problémád.

    hogy unalmas lenne? neked talán, de gondolom azért jön a 2. évad is, mert olyan húde unalmas (manapság annyi, de annyi sorozatot kasználnak el a pilot, vagy 2-3 rész, netán 1 évad után, hogy amelyik megéri a másodikat, az szerintem nagyon rossz már nem lehet)...