Szekeres Viktor

The Event: menekülnek a nézők

Hamar lelohadt az amerikai nézők kezdeti érdeklődése a The Event című scifisorozat iránt, s valószínűleg a népszerűség csökkenésének hatására a tervezett magyar premiert is el fogja halasztani a TV2.

Úgy tűnik, hogy mégsem váltak be az NBC csatorna számításai a The Event című scifisorozattal kapcsolatban, hiszen bár sokan voltak kíváncsiak a premierre, a kezdeti nézők minimum egyharmadának két epizód is elég volt ahhoz, hogy lemondjon a szériáról. Míg a The Event premierjét még 11 millióan kísérték figyelemmel, addig a hétfői részt már csak 7,5 millióan, s ez a nézettségcsökkenés bizony gyorsabb a megszokottnál.


A The Event, mint arról már bővebb cikkünkben is szóltunk, egyszerre szól egy kormányzati összeesküvésről, egy, az amerikai elnök elleni merényletről, egy emberrablásról, valamint egy titokzatos alaszkai létesítményről. No, meg persze egy bizonyos "eseményről", aminek a kilétét azonban egy ideig még nem fedik fel a készítők.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #17
    "Nem értem ezt a világot, "

    mit nem értesz? ember! még te sem kezded el a sorozatokat. akkor miért várod el, hogy mások elkezdjék és nézettséget generáljanak?

    "csak agyatlan nyomozós és orvosos filmekre van kereslet."

    huhh, tényleg nem nézel sorozatokat, mert fogalmad sincs róluk:) azért bukott meg tavaly 5-ből 5 orvosos és 9-ből 8 krimi? elárulom. jó sorozatokra van kereslet, melyek valamennyire kommerszek.
  • fozerl #16
    Én még nem láttam a sorozatot, mert már nem kezdek bele semmibe amióta az évad felétől kilövik őket. Nem értem ezt a világot, csak agyatlan nyomozós és orvosos filmekre van kereslet. Gratulálok!!! CSI 47000 rész stb.
  • Faby #15
    A csomagtartót belülről nem is olyan nehéz kinyitni a mai modern autókon. Általában, mivel a központi zár vezérli, és ha kívül nincs kulcslyuk, akkor belül, a kárpit alatt van egy nyitó mechanizmus, amivel lemerült akkuval, rossz központi zárral is ki lehet nyitni a csomagtartót belülről. Mondjuk nem azért, hogy mindenféle csókák kijussanak, hanem a biztonság kedvéért akkor is nyitható legyen, ha a zár egyébként nem működik.

    A továbbiak viszont nettó baromság, azzal egyetértek.
  • IMYke2.0.0.0 #14
    Megnyugodtam - nem vagyok egyedül.
  • endrev #13
    "Amúgy az mindig várható, hogy csökken a nézettség az első rész után. Gondolom sokan úgy vannak vele, hogy megnézik -mert azért eléggé hypeolva volt- az első részt, ami robban, aztán rájönnek a 2.3. rész után, hogy belassul a pörgés, mégiscsak egy sorozat, ahol ki kell fejteni a dolgokat."

    Hát ez viszont nem törvényszerű. A Stargate SG1 és az SGA is nem belassult, hanem felpörgött, gyakorlatilag folyamatosan, pedig a maga keretében és idejében az eleje is robbant. Szóval hülye az a készítő, aki belassítja a sorozatát, nem pedig egyre csak felpörgeti... :)
  • endrev #12
    Még mindig nem jöttek rá a készítők, hogy műbalhéval nem lehet sikert aratni, és hogy a nézők azonnal vágják, ha át akarják palánkírozni őket... "Esemény, amit nem fednek fel..." :DDD
  • Ash2000 #11
    Nálam már az első résznél cancel volt...
  • Lantee #10
    Ez még hagyján! DE! SPOILER SPOILER

    Kiscsávó lazán kinyitja a csomagtartót BELÜLRŐL, aztán csak úgy lazán besétál az FBI szervertermébe, rácsatlakozik a hálózatra, és használja az Intranetet. Hagyjadjocó!!! Én ekkor döntöttem el, hogy keresek másik sorozatot.
  • Kelta #9
    SZIA WINNIE

    spoiler:
    mikor kitör a lövöldözés a fbi irodában...egyiket leszedi a csaj, a másikat lenyomja poroltóval a skac...és utánaaaaa?? naaa?, nem megbilincselik, neem..nem hivnak mentöt a többi sebesült kollegának, nem hivnak erösitést, központot, ügyészséget, rendört.neeem, minek az??:)...csak ugy otthagyjuk heverészni a csókát a földön..else vesszük e fegyverét...és elszaladunk?? minek??? hová????? és persze ha fejbenyomnak egy bazi poroltóval kb 10 másodperc után felpattansz, és szaladsz simán, és pontosan lödözöl...naná:)
    a csaj képzett ügynök és nyomozó, és nem ma kezdte, hogyhogy nem az elsö hogy mentőt hiv? megnézi a kollegákat, megbilincseli a csókát??? biztosítja a helyszint??? aki ismeri amcsit az tudja mekkora hiszti van ha egy mezei zsarut lelőnek..hajtóvadászat van...nemhogy szitává lőnek egy ügynökséget és kb 5-6 ügynököt....röhejes.
    ekkora baromságot rég láttam...
  • Yutani #8
    Nekem tetszik ez a sorozat. Remélem, hogy nem állítják le.