Szekeres Viktor

Brutális lett Uwe Boll zombiapokalipszisról szóló filmjének előzetese

Uwe Boll úgy érzi, hogy rengeteg készülő, rendezői filmje mellett még bőven van kapacitása, így elvállalta egy zombihorror produceri posztját. Az Eaters elég kemény előzetessel bír és jövőre mutatják be.

Bár Uwe Boll rengeteg vasat tart tűzben rendezőként, ezúttal produceri tudását is megcsillogtathatja, hiszen legújabb filmjében, az Eaters-ben e tisztségben bábáskodhatott az alkotók mellett. Az Eaters című apokaliptikus zombihorrort két olasz, Marco Ristori és Luca Boni rendezte, de mint az előzetesből kitűnik, nem csak a zombik, hanem a törpék és a nácik is képviseltetik magukat benne.


Az Eaters három férfiról szóló, közülük ketten zombivadászok, míg egyikük tudós - ők próbálnak választ találni arra a kérdésre, hogy mi történt az emberi fajjal. A tervek szerint a film valamikor 2011-ben kerül bemutatásra, s talán hatására ismét feltámadhat az egykoron a világ élvonalába tartozó olasz horror.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #27
    A piránya lebegő péniszcafatai után ez már nem is olyan "elgondolkodtató"...
  • kalapos01 #26
    Mármint azok, akik szabadon gondolkodnak és akiknek nem mondják meg, hogy mit gondoljanak? Te ez a szolgasort áhító típus vagy?
  • Zoliz #25
    Liberálisok biztos imádják ezt a szemetet, hisz nekik való
  • zoltanszon #24
    Ezt honnan tudod? Szerintem ember nem látott még Uwe Boll-filmet, maximum egyet. Senki nem annyira ostoba, hogy megnézze őket.
    Koszonom a pozitiv kritikat, hisz epp elotte irtam le, hogy en ket filmjet lattam...
    Viszont kerdeznek. Azt mondod, (idezem) "Ostobaság, hogy szerintem Uwe Boll gagyi rendező? Sokan egyetértenek velem. Lehet, hogy szerinted ő az egyik legjobb, de ajánlom, hogy olvass utána a témának. Minek nézzem egy gagyi rendező gagyi filmjeit?"
    Ok, igazad van. De kerdem en, milyen forumon olvastad mindezt? Es mi volt ott a fo tema? Mert 99,5%, hogy jatekosok irtak, hogy bakker mi koze a Dungeons Siegenek JATEKNAK es a Kiraly neveben FILMNEK egymashoz? Ezt en is alairom, hogy az eg egy adta vilagon semmi (hacsak azt nem szamoljuk, hogy a "mester" odabigyesztette a jatek nevet a cimbe)
    Alone in the Dark (a jatek) - Szellemuzos gondolkosod tulelo horror jatek (Lovecraft regenyei alapjan)
    Alone in the Dark (a film) - Szorny-irto akciofilm (eredetileg horror, de semmi koze hozza). Abszolut B kategoria Christian Slaterrel es Tara Reiddel. De a mi a lenyeg, hogy a cimen kivul semmi kozuk egymashoz...
    Ha ujraolvasod a forumokat, az emberek nagy reszenek (es nekem is) ez a baja Bollal. Ebbol indul ki az, hogy ugy szar minden film amit csinal, ahogy van...
    Szoval meg egyszer nem azt mondom, hogy O a film-rendezes Istencsaszara, hanem azt, hogy nezd meg, es ugy alkoss velemenyt.
    Hogy mast ne mondjak, ott van Stanley Kubrick. Amit a Ragyogassal csinalt, amiatt felkoncoltam volna legszivesebben. De a Dr. Strangelove egesz jo volt. Es a Mechanikus narancs sem rossz.
    De ezt nem a masok altal leirtak alapjan dontottem el.
    A lenyeg, ajanlom figyelmedbe a Kiraly nevebent, de ne ugy ulj le ele, hogy ehh, Boll-shit.
  • Ender Wiggin #23
    A Postal nekem tetszett. Persze egy fecske nem szarik eleget, vagy hogy van a mondás...
  • boomsly #22
    Ez jó volt?
    Amikor az autó mellett pörgetik a vásznat vagy amikor a nőci lőgyakorlatot tart és magának rángatja a géppityut?
    A gumimaszk meg már.....
    Igénytelen boll bullshit.
    Nem durva, ocsmány.
  • bmw #21
    Egy uj frocsogo semmi....
  • Rotyoka #20
    van 1-2 érdekes rész de am kurva gagyi, pont úgy mint Uwe.
  • Reg5 #19
    Te láttál már? Én hármat láttam eddig, és bár tényleg elég gyenge filmek, de lehet rajtuk röhögni :)
  • scagnetti #18
    "Mert a téma fos"
    Csak neked, elég sok érdekességet lehet még ezen témán belül is találni. Nem csak a filmeket kell nézni, vannak nagyon jó zombis könyvek, képregények is.
    Romero-t meg szerintem hagyjuk már, kiégett az ürge a Holtak Napja óta.