Ötvös Tibor

Uwe Boll a neten gyűjt támogatókat

Uwe Boll minden szintnél mélyebbre süllyedt. A "direktor" kapcsán már eddig is sokszor felmerült a kérdés, hogy vajon honnan szedi a pénzt a filmjeire, ám a jelek szerint mostanra minden eddigi forrása elapadt.

A napokban ugyanis fellőttek a netre egy honlapot, melyen doktor Boll pénzt kér a rajongóitól a következő, Blackout - The Film című alkotásának leforgatásához. A honlap szerint összesen 18,5 millió dollárra lenne szükség és a minimum "licit", amivel társ-producerré lehetne válni a filmben, 33 euró (49 dollár).



Ezért cserébe a minden befizető a film megjelenésekor kapna egy limitált példányszámban kiadott, kereskedelmi forgalomba nem kerülő DVD-t, melyen a film mellett a főszereplők, producerek és maga a rendező aláírása is megtalálható lesz. Ezen felül 50 szerencsés (25 férfi és 25 nő) elutazhat a Boll AG költségén egy nyilvános szereplőválogatásra, ahol is a film mellékszereplőit válogatják ki.

2009 végén pedig lesz még egy sorsolás, ahol is egy szerencsés félmillió, egy másik 100 ezer dollárt nyerne. További 100-100 fő kapna 1500, 1000 illetve 500 dollárt. 2010 végén pedig az adott évben begyűjtött profit 20%-ból részesednének a szerencsések. A Blackout - The Film egyébként egy terroristás thriller lenne.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • smaszi #18
    Jujj..srácok ez már a vég...legalább is számára....nekünk meg egy új kezdet Bo(v)ll(i) nélkül....
  • alien47 #17
    VÉGRE!!!


    Ezt is megétük. Talán nem kell újabb Boll féle filmektől rettegni.
    Végre normális rendezők esnek neki a játékadaptációknak. Ha meg nem esnek neki akkor nem valami szart kapunk.

    Utojára a Postalt láttam a rendező munkáiból.
    Bár ne tettem volna!

  • lokko #16
    rosszul állt hozzá Herr Boll ... szemeljen ki egy nagyon híres nagyon fanatikus rajongótáborral rendelkező játékot ... pl a PORTAL-t, és fenyegesse meg a játékos közösséget: ha nem utalnak neki össze pl 50 milla USA dollárt, akkor filmet fog csinálni a játékból ...
  • atiat #15
    Uwie tettein én már nem tudok meglepődni...
    Narxis: Rossz példát mutatsz, még a végén ezt egy labilis elmebeteg elhiszi és lepénzeli az egész projektet :D
    Mondjuk most elképzeltem, ahogy ezt elmeséled egy hajléktalannak a pösti utcán
    Reakció: Pofánvág, mert megteheti XD
    Lehetne a próbálkozás mottója ez:
    "Ha elég hülye vagy, hogy a felesleges pénzed nehogy vmi értelmes dologba fektesd, ha elég bunkó vagy, hogy ne add adománynak, ha elég hiú, hogy egy filmben akarj szerepelni ami maga a fertő, add nekem.":D
  • Harkat 89 #14
    Ha így tele vagy adhatnál nekem is, majd csinálok valami rövidfilmet neked. :)
  • Narxis #13
    Én azért adtam mert sok embert itt idegesít és amíg sok embert idegesít az engem szórakoztat. Amúgy meg mert megtehetem. :)
  • Harkat 89 #12
    Kezdjük azzal hogy a filme szerintem már nemfogja visszahozni a költségeket így hogy fog adni nyerteseknek pénzt? De tuti lesz pár hülye aki ad neki mert szeretne mellékszereplő lenni hogy kemény legyen, csak nemtudják mire válaloznak.
  • Narxis #11
    Adtam neki 100$-t.
  • PetiX87 #10
    ...lesz még egy sorsolás, ahol is egy szerencsés félmillió, egy másik 100 ezer dollárt nyerne...
    szóval pár szerencsés _más_ pénzével gazdagodhat és nem a boll ag pénzével és mindezért még kapunk még egy valószínűleg rossz filmet is
  • FoodLFG #9
    Ból már egy jelenség errefelé.
    Ötletes a dolog. Mindenesetre én 1 forintomat nem bíznám rá.