Szekeres Viktor

Uwe Boll a Bloodrayne 3: Warhammerről

Uwe Boll, mivel jelenleg Dél-Afrikában forgat, nem tudott jelen lenni az Arany Málna-díjátadón, ahol (negatív) életműdíjat kapott, pedig a "nyertesek" között még Steven Spielberg neve is szerepelt, így talán életében először, de igazán prominens társaságban érezhette volna magát a német rendezőzseni.

Nem volt jelent, de a díj kiosztása után élt a lehetőséggel és interurbán elmondta, hogy 2010-ig nem kíván lelassítani a filmkészítéssel, valamint, hogy filmről-filmre fejlődik, s bele sem mer gondolni, hogy pár próbálkozás után hol fog tartani. Dr. Boll termékenységének titka, elmondása szerint, hogy miközben veszi fel legújabb filmjét, a pihenőidejében készíti elő a következőt vagy vágja a legutóbbit, s szerinte ez bőszíti fel a legtöbb kritikusát.

A jó doktor interjújának zárszavában kitért arra, hogy jön az új Bloodrayne-film, melyben a főhősnő az eredeti videójátékból származó haramiák ellen veszi fel a kesztyűt. A Bloodrayne 3: Warhammert jövő év elején fogja forgatni és Rayne a náciknak fog odavágni, s sajnos/szerencsére ez az epizód lesz a sorozat zárórésze is egyben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • beszko #30
    Nem tom mért kell leszólni egy filmet.Ha nem tetszik nem foglakozom vele és enyi.Nekem amugy kifejezetten tetszett az elsö rész.A másodikat még nem néztem de meg fogom ahogy a harmadikat is.
  • FefeeX #29
    "Minek nézik ha nem tetszik?"

    Te el tudod dönteni a filmről hogy tetszik-e ha nem láttál belőle semmit?

    Egyébként az első részt megnéztem, a csaj jo volt benn... Meg egy jelenet kb össz-vissz... :) A másodikba beletekergettem, láttam h ugyanolyan sz@r, annak neki sem álltam... :)
  • cateran #28
    Az 1. 2 filmet úgy láttam tőle,hogy nem tudtam ki rendezte..na erre varrjál gombot okostojás...már megint osztod az észt,pedig jobb lenne ha magadnak tartogatnád...
  • ldavid #27
    én se nyugi, de szerencsére ez semmin nem változtat xD
  • Alvarez999 #26
    Még csak annyit, hogy szerintem azok adnak neki pénzt, akik úgy gondolják, hogy a filmjei nyereséget hoznak. Az üzlet végül is üzlet.
  • Reg5 #25
    Talán mert kiváncsiak vagyunk, na és persze a rendező hírneve garancia a minőségre xD
  • Alvarez999 #24
    Ez az intellektuális terrorizmus? Uwe Boll már a terroristák kezébe került?
  • GG #23
    Honnan van pénze ennek az "ÁLLATNAK"? Szerintem a iszlám funda-mentalisták pénzelik hogy így próbálnak csapás mérni a Hollywoodra... vagy a másik nagy lehetőség ami igen csekény: a csákó egy meg nem értett zseni és ezt valaki nagypénzű látja...
  • Alvarez999 #22
    Ebben egyetértek veled. Én sem láttam még Uwe Boll egyetlen filmjét sem, ezért nem is bírálom őket - bár megvallom, a rossz kritikák nyilván közrejátszottak abban, hogy nem láttam őket.

    A #17-ben azt firtattad, mi jogon vannak egyesek felháborodva, én erre reagáltam.

    Hogy miért nézik meg őket újra és újra azok, akiknek nem tetszik? Úgy tűnik, vannak örök optimisták. :D
  • CaptainRumi #21
    s