Ötvös Tibor

Újravágták a Far Cry filmet

A 20th Century Fox kérésére/követelésére Uwe Boll kénytelen volt újravágni a Far Cry című filmjét, mivel volt benne pár olyan rész, ami miatt nem kerülhetett be a 16 éven felülieknek kategóriába.

Régen hallottunk Uwe Bollról, ám ez nem jelenti azt, hogy a direktor tétlenül ülne a babérjain. A Postal - alig észrevehető - bemutatója után hamarosan érkezik egy másik nagyágyú filmváltozata is. A Far Cry mozifilmet a 20th Century Fox forgalmazza majd és bizonyos követelésekkel álltak elő, melyeket Boll az októberi premierig kénytelen teljesíteni.



Sajna nem az egész filmet kell újraforgatni, csupán pár jelenetet kell kivágni. Ezek ugyanis a stúdió szerint túlságosan erőszakosak és durvák és ezért nem kapná meg a film a 16 éven felülieknek besorolást. Boll természetesen meghajolt az akarat előtt és elvileg már nincsen akadálya az októberi világpremiernek, mely egyébként Németországban lesz.

Boll pedig már a következő filmjén gondolkozik. Bejelentette, hogy - mivel most úgyis Afrikában forgat - nagyon szívesen elkészítené a Far Cry 2 filmváltozatát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Franky25 #37
    Pedig a trailerben hasonlított rá, akkor ezt benéztem. Bocs. Viszont játékban jobban nézett ki :)
  • tommyg #36
    semmi történet nincs ebbe újraírva eddig is benne volt a játékba az angyalok képletesen és nem a Hitamanes csaj lesz Mona ezt nemtudom honnan vetted itt a szereplők listája!
    és itt pedig a magyarázat az angyalokra, a drogtól hallucinálják őket
  • Broafka #35
    én is ezt mondtam, de amúgy a fekete izé... amúgy a max payne 2 szerintem borzalmas volt, egyszer játszottam vele, nem is hagyott bennem mély nyomokat
  • Franky25 #34
    off
    Nem tudom, de mikor megláttam, hogy Monának azt a kiscsajt rakták be, aki a Hitmanben játszott...
    Amúgy meg el kéne dönteni, hogy a drog hozza elő az angyalokat, vagy metaforaként vannak benne Max bosszúja miatt, mert a bemutatóban egyszer meg is ijed tőlük, mikor betörik az ablak, most akkor nem értem...
    Mindegy legyen jobb, mint egy Uwe Boll játékadaptáció...
    Egyébként úgy volt ha összejön 1 millió aláírás, akkor abbahagyja, tud valaki erről valamit?
  • Chocho #33
    Ez komplett baromság. Azok a démonok metaforák, de ugye ezt észrevenni már nem lenne könnyű. A bemutatóban meg rohadtul nem ez játszotta a főszerepet, csupán a fanok kedvéért tették bele. Kiváló lesz a film.
  • Chocho #32
    Ott a pont.

  • Franky25 #31
    Off
    Na látod pontosan ezért nem kell egy játékből filmet csinálni. A Silent Hill-es hasonlatot meg azért mondtam, mert volt atmoszférája a játéknak.
    Amúgy ez egy Matrixra épülő, illetve a Bullet-Time nevű effektre épül a játék, ezért jó, mert mindent be lehet lassítani.
    Szerintem a vérvonalas rész a gyereksírással a háttérben, nagyon is jó.
    Ha egy játékból csinálnak egy filmet, nem kell kitalálni újra a történetet, mint azt ahogy Uwe Boll csinálja.
  • tommyg #30
    igen biztos én játszottam mással amikor te itt silent hillről beszélsz?? jólvagy te?? te se tudod miről beszélsz, és szted akkor miről szóljon a film írtson ki 1 ember egy fél várost daráljon le és kész vagy mi?? vagy hogy képzelted a rémálmokat menjen a filmbe végig max egy vérvonalon a fekete semmibe vagy mi? nagyon el vagy tájolva
  • Franky25 #29
    off
    De játszottam vele, köszi, mind a kettővel, nem egyszer végig vittem. De démonokra nem emlékszem. Biztos te mással játszottál...
    Az, hogy egy drogos mit halucinál egyszer bele lehet rakni a filmbe. De hogy a bemutatóban ez játszon főszerepet, és valószínűleg a filmben is, az kissé nevetséges...
    A játék nem mindenféle szárnyas lények képzelgésekre épült, hanem egy akció játék, aminek olykor vannak sötét, majdhogynem kissé Silent Hilles részei. De démonok csak a lépcsőfordulókban, a drogosok fejében fordulnak meg, nem a játék fő összetevői.

  • GG #28
    Én a Postalt német dvdripben néztem meg, remélem lesz szinkronos változata mert volt benne egy-két jó poén amiért érdemes megnézni. :P