Brutális lett Uwe Boll zombiapokalipszisról szóló filmjének előzetese

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A piránya lebegõ péniszcafatai után ez már nem is olyan "elgondolkodtató"...

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Mármint azok, akik szabadon gondolkodnak és akiknek nem mondják meg, hogy mit gondoljanak? Te ez a szolgasort áhító típus vagy?
Liberálisok biztos imádják ezt a szemetet, hisz nekik való
Ezt honnan tudod? Szerintem ember nem látott még Uwe Boll-filmet, maximum egyet. Senki nem annyira ostoba, hogy megnézze õket.
Koszonom a pozitiv kritikat, hisz epp elotte irtam le, hogy en ket filmjet lattam...
Viszont kerdeznek. Azt mondod, (idezem) "Ostobaság, hogy szerintem Uwe Boll gagyi rendezõ? Sokan egyetértenek velem. Lehet, hogy szerinted õ az egyik legjobb, de ajánlom, hogy olvass utána a témának. Minek nézzem egy gagyi rendezõ gagyi filmjeit?"
Ok, igazad van. De kerdem en, milyen forumon olvastad mindezt? Es mi volt ott a fo tema? Mert 99,5%, hogy jatekosok irtak, hogy bakker mi koze a Dungeons Siegenek JATEKNAK es a Kiraly neveben FILMNEK egymashoz? Ezt en is alairom, hogy az eg egy adta vilagon semmi (hacsak azt nem szamoljuk, hogy a "mester" odabigyesztette a jatek nevet a cimbe)
Alone in the Dark (a jatek) - Szellemuzos gondolkosod tulelo horror jatek (Lovecraft regenyei alapjan)
Alone in the Dark (a film) - Szorny-irto akciofilm (eredetileg horror, de semmi koze hozza). Abszolut B kategoria Christian Slaterrel es Tara Reiddel. De a mi a lenyeg, hogy a cimen kivul semmi kozuk egymashoz...
Ha ujraolvasod a forumokat, az emberek nagy reszenek (es nekem is) ez a baja Bollal. Ebbol indul ki az, hogy ugy szar minden film amit csinal, ahogy van...
Szoval meg egyszer nem azt mondom, hogy O a film-rendezes Istencsaszara, hanem azt, hogy nezd meg, es ugy alkoss velemenyt.
Hogy mast ne mondjak, ott van Stanley Kubrick. Amit a Ragyogassal csinalt, amiatt felkoncoltam volna legszivesebben. De a Dr. Strangelove egesz jo volt. Es a Mechanikus narancs sem rossz.
De ezt nem a masok altal leirtak alapjan dontottem el.
A lenyeg, ajanlom figyelmedbe a Kiraly nevebent, de ne ugy ulj le ele, hogy ehh, Boll-shit.
A Postal nekem tetszett. Persze egy fecske nem szarik eleget, vagy hogy van a mondás...

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Ez jó volt?
Amikor az autó mellett pörgetik a vásznat vagy amikor a nõci lõgyakorlatot tart és magának rángatja a géppityut?
A gumimaszk meg már.....
Igénytelen boll bullshit.
Nem durva, ocsmány.
Egy uj frocsogo semmi....
van 1-2 érdekes rész de am kurva gagyi, pont úgy mint Uwe.

Te láttál már? Én hármat láttam eddig, és bár tényleg elég gyenge filmek, de lehet rajtuk röhögni :)

"Mert a téma fos"
Csak neked, elég sok érdekességet lehet még ezen témán belül is találni. Nem csak a filmeket kell nézni, vannak nagyon jó zombis könyvek, képregények is.
Romero-t meg szerintem hagyjuk már, kiégett az ürge a Holtak Napja óta.
Ha minden igaz akkor nemsokára elkezdik forgatni a Max Brooks-tól a World War Z-t, Brad Pitt-el a fõszerepben.
http://en.wikipedia.org/wiki/World_War_Z
Ha hûek lesznek a könyvhöz, akkor az szerintem ki fog elégíteni téged is, meg engem is :)
Abban aztán van zombigyakás ezerrel.
Pünkösdi királyság volt, mert már tied a leghülyébb komment. Ostobaság, hogy szerintem Uwe Boll gagyi rendezõ? Sokan egyetértenek velem. Lehet, hogy szerinted õ az egyik legjobb, de ajánlom, hogy olvass utána a témának. Minek nézzem egy gagyi rendezõ gagyi filmjeit?
kalapos01
Eddig viszed a mai leghülyébb kommentelõ díjat, de szerintem a hetibe is beleférsz. Nem gondolod, hogy irtózatos ostobaságra vall úgy véleményt mondani valamirõl hogy nem is láttad? Sõt! Erre a tudatlanságodra büszke is vagy?
Mert a téma fos. Senki nem fog végignézni egy ekkora léptékû, zombis-háborús filmet. Mire koncentráljon a forgatókönyv? Pár katonára? Akkor oda az epikus lépték. A sikertelen harcokra? Akkor meg olyan, mint egy áldokumentumfilm, nem beszélve arról, hogy nem lennének hadmûveletek, mert nem kell taktika. 2 órányi darálás meg kell a faxnak. Rengeteg film van amúgy, ami érinti a kérdést. Az eredeti Dawn of the Dead a fertõzés kezdetétõl az emberiség pusztulásáig tart, máig a legjobb film a témában. De a Resident Evil, az Undead, az Evilution vagy az új Day of the Dead is épp ezt boncolgatja, nem beszélve a már-már dokumentarista Zombie Diaries-rõl, amit sokan nem ismernek, pedig valószínû ez vezetett oda, hogy Romero megcsinálta a Diary of the Dead-et. Ld. a cím és a stílus...
vajon miért nincs egy zombis film sem, ami a fertõzést követõ pillanattól indít és a hadsereg-rendõrség harcát mutatja be? Senki nem mer beválalni egy nagy költségvetésû zimbeszombisat?

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Ez olyan szar, mintha Boll rendezte volna.

(bakker, ez tényleg a TNT-s Ákos :) )
Waterhorse
Nem õ rendezi a filmet, csak producerkedik, szal még vmi jó is lehet belõle. Bár ahogy néztem a videót, azon gondolkoztam, mi marad a filmre ha itt ennyi mindent megmutatnak.

#5: Nekem meg Nicholas Cage ugrott be, de igen, az valóban a TNT-s Dobrády Ákos lesz. <#nevetes1>

Erõt, egészséget elvtársak...ugye?

Ezt honnan tudod? Szerintem ember nem látott még Uwe Boll-filmet, maximum egyet. Senki nem annyira ostoba, hogy megnézze õket.
Véres zombis cucc, meg fogom nézni <#eljen>
Hát ez kurvajó volt,várós.

Nem is olyan szar ez. Így a tréler alapján.
"Pap vagy? Nem, de az utolsó kenetet fel tudom adni!" <#eljen>
Azert Uwe bacsinak a filmjei nem annyira rosszak. Egy atlagos b kategorias akciofilm (vagy horror) szintjet mindig meguti. Nekem az a bajom vele, hogy hozzateszi, hogy melyik jatekbol csinalta. Amihez semmi koze.
Lattam tole ugy a Kiraly Nevebent, mint az Alone in the darkot (ennek nem tudom, mi volt a magyar cime). Ha nem ugy nezed, hogy tudod, mirol szol az eredeti jatek, akkor nincs nagy baj vele...
Az a szakállas kopasz figura nem Dobrády Ákos (ex-TNT)? <#wave>

Nothing to say

háááát nem is tudom :S
Már az elõzetes is gyenge volt, a film szerintem meg sokkal gyengébb...

Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselõje.

Az elõzetes szar, ahogy boll összes filmje. A cikk írója valószínûleg nem látott még tõle filmet, vagy nem tudta, hogy õ rendezte, mert hogy bármit várni lehessen boll filmjeitõl, ahhoz tudatlanság, vagy hatalmas naivitás szükséges.

Azért a német összetartás jegyében Uwe papa igazán filmre, vagy mini sorozatra vihetné a Soldiers of Anarchy-t. :-))) Talán még jó is lenne X-DD