27
  • Ender Wiggin #27
    A piránya lebegő péniszcafatai után ez már nem is olyan "elgondolkodtató"...
  • kalapos01
    #26
    Mármint azok, akik szabadon gondolkodnak és akiknek nem mondják meg, hogy mit gondoljanak? Te ez a szolgasort áhító típus vagy?
  • Zoliz
    #25
    Liberálisok biztos imádják ezt a szemetet, hisz nekik való
  • zoltanszon
    #24
    Ezt honnan tudod? Szerintem ember nem látott még Uwe Boll-filmet, maximum egyet. Senki nem annyira ostoba, hogy megnézze őket.
    Koszonom a pozitiv kritikat, hisz epp elotte irtam le, hogy en ket filmjet lattam...
    Viszont kerdeznek. Azt mondod, (idezem) "Ostobaság, hogy szerintem Uwe Boll gagyi rendező? Sokan egyetértenek velem. Lehet, hogy szerinted ő az egyik legjobb, de ajánlom, hogy olvass utána a témának. Minek nézzem egy gagyi rendező gagyi filmjeit?"
    Ok, igazad van. De kerdem en, milyen forumon olvastad mindezt? Es mi volt ott a fo tema? Mert 99,5%, hogy jatekosok irtak, hogy bakker mi koze a Dungeons Siegenek JATEKNAK es a Kiraly neveben FILMNEK egymashoz? Ezt en is alairom, hogy az eg egy adta vilagon semmi (hacsak azt nem szamoljuk, hogy a "mester" odabigyesztette a jatek nevet a cimbe)
    Alone in the Dark (a jatek) - Szellemuzos gondolkosod tulelo horror jatek (Lovecraft regenyei alapjan)
    Alone in the Dark (a film) - Szorny-irto akciofilm (eredetileg horror, de semmi koze hozza). Abszolut B kategoria Christian Slaterrel es Tara Reiddel. De a mi a lenyeg, hogy a cimen kivul semmi kozuk egymashoz...
    Ha ujraolvasod a forumokat, az emberek nagy reszenek (es nekem is) ez a baja Bollal. Ebbol indul ki az, hogy ugy szar minden film amit csinal, ahogy van...
    Szoval meg egyszer nem azt mondom, hogy O a film-rendezes Istencsaszara, hanem azt, hogy nezd meg, es ugy alkoss velemenyt.
    Hogy mast ne mondjak, ott van Stanley Kubrick. Amit a Ragyogassal csinalt, amiatt felkoncoltam volna legszivesebben. De a Dr. Strangelove egesz jo volt. Es a Mechanikus narancs sem rossz.
    De ezt nem a masok altal leirtak alapjan dontottem el.
    A lenyeg, ajanlom figyelmedbe a Kiraly nevebent, de ne ugy ulj le ele, hogy ehh, Boll-shit.
  • Ender Wiggin #23
    A Postal nekem tetszett. Persze egy fecske nem szarik eleget, vagy hogy van a mondás...
  • boomsly
    #22
    Ez jó volt?
    Amikor az autó mellett pörgetik a vásznat vagy amikor a nőci lőgyakorlatot tart és magának rángatja a géppityut?
    A gumimaszk meg már.....
    Igénytelen boll bullshit.
    Nem durva, ocsmány.
  • bmw
    #21
    Egy uj frocsogo semmi....
  • Rotyoka
    #20
    van 1-2 érdekes rész de am kurva gagyi, pont úgy mint Uwe.
  • Reg5
    #19
    Te láttál már? Én hármat láttam eddig, és bár tényleg elég gyenge filmek, de lehet rajtuk röhögni :)
  • scagnetti
    #18
    "Mert a téma fos"
    Csak neked, elég sok érdekességet lehet még ezen témán belül is találni. Nem csak a filmeket kell nézni, vannak nagyon jó zombis könyvek, képregények is.
    Romero-t meg szerintem hagyjuk már, kiégett az ürge a Holtak Napja óta.
  • scagnetti
    #17
    Ha minden igaz akkor nemsokára elkezdik forgatni a Max Brooks-tól a World War Z-t, Brad Pitt-el a főszerepben.
    http://en.wikipedia.org/wiki/World_War_Z
    Ha hűek lesznek a könyvhöz, akkor az szerintem ki fog elégíteni téged is, meg engem is :)
    Abban aztán van zombigyakás ezerrel.
  • kalapos01
    #16
    Pünkösdi királyság volt, mert már tied a leghülyébb komment. Ostobaság, hogy szerintem Uwe Boll gagyi rendező? Sokan egyetértenek velem. Lehet, hogy szerinted ő az egyik legjobb, de ajánlom, hogy olvass utána a témának. Minek nézzem egy gagyi rendező gagyi filmjeit?
  • WeAreMany
    #15
    kalapos01
    Eddig viszed a mai leghülyébb kommentelő díjat, de szerintem a hetibe is beleférsz. Nem gondolod, hogy irtózatos ostobaságra vall úgy véleményt mondani valamiről hogy nem is láttad? Sőt! Erre a tudatlanságodra büszke is vagy?
  • Silenzio
    #14
    Mert a téma fos. Senki nem fog végignézni egy ekkora léptékű, zombis-háborús filmet. Mire koncentráljon a forgatókönyv? Pár katonára? Akkor oda az epikus lépték. A sikertelen harcokra? Akkor meg olyan, mint egy áldokumentumfilm, nem beszélve arról, hogy nem lennének hadműveletek, mert nem kell taktika. 2 órányi darálás meg kell a faxnak. Rengeteg film van amúgy, ami érinti a kérdést. Az eredeti Dawn of the Dead a fertőzés kezdetétől az emberiség pusztulásáig tart, máig a legjobb film a témában. De a Resident Evil, az Undead, az Evilution vagy az új Day of the Dead is épp ezt boncolgatja, nem beszélve a már-már dokumentarista Zombie Diaries-ről, amit sokan nem ismernek, pedig valószínű ez vezetett oda, hogy Romero megcsinálta a Diary of the Dead-et. Ld. a cím és a stílus...
  • Renegade
    #13
    vajon miért nincs egy zombis film sem, ami a fertőzést követő pillanattól indít és a hadsereg-rendőrség harcát mutatja be? Senki nem mer beválalni egy nagy költségvetésű zimbeszombisat?
  • bippo
    #12
    Ez olyan szar, mintha Boll rendezte volna.

    (bakker, ez tényleg a TNT-s Ákos :) )
  • Waterhorse
    #11
    Nem ő rendezi a filmet, csak producerkedik, szal még vmi jó is lehet belőle. Bár ahogy néztem a videót, azon gondolkoztam, mi marad a filmre ha itt ennyi mindent megmutatnak.

    #5: Nekem meg Nicholas Cage ugrott be, de igen, az valóban a TNT-s Dobrády Ákos lesz.
  • kalapos01
    #10
    Ezt honnan tudod? Szerintem ember nem látott még Uwe Boll-filmet, maximum egyet. Senki nem annyira ostoba, hogy megnézze őket.
  • Wittgen
    #9
    Véres zombis cucc, meg fogom nézni
  • bcrics
    #8
    Hát ez kurvajó volt,várós.
  • slickboy
    #7
    Nem is olyan szar ez. Így a tréler alapján.
    "Pap vagy? Nem, de az utolsó kenetet fel tudom adni!"
  • zoltanszon
    #6
    Azert Uwe bacsinak a filmjei nem annyira rosszak. Egy atlagos b kategorias akciofilm (vagy horror) szintjet mindig meguti. Nekem az a bajom vele, hogy hozzateszi, hogy melyik jatekbol csinalta. Amihez semmi koze.
    Lattam tole ugy a Kiraly Nevebent, mint az Alone in the darkot (ennek nem tudom, mi volt a magyar cime). Ha nem ugy nezed, hogy tudod, mirol szol az eredeti jatek, akkor nincs nagy baj vele...
  • Yutani
    #5
    Az a szakállas kopasz figura nem Dobrády Ákos (ex-TNT)?
  • matrozrabbi
    #4
    háááát nem is tudom :S
  • pixx
    #3
    Már az előzetes is gyenge volt, a film szerintem meg sokkal gyengébb...
  • sarkanyt
    #2
    Az előzetes szar, ahogy boll összes filmje. A cikk írója valószínűleg nem látott még tőle filmet, vagy nem tudta, hogy ő rendezte, mert hogy bármit várni lehessen boll filmjeitől, ahhoz tudatlanság, vagy hatalmas naivitás szükséges.
  • Bren X
    #1
    Azért a német összetartás jegyében Uwe papa igazán filmre, vagy mini sorozatra vihetné a Soldiers of Anarchy-t. :-))) Talán még jó is lenne X-DD